Contact & openingstijden:
 
Blaricum
 
Bussum
 
Hilversum
 
Laren
 
Muiden
 
Naarden
 
Weesp
 
 
Contactformulier

 Wat zijn de MaS Talent Awards Hilversum?

De MaS Talent Awards zijn onderscheidingen voor scholieren en stagebegeleiders, die zich op een bijzondere manier inzetten voor de maatschappelijke stage (MaS). Alle scholieren die dit schooljaar een maatschappelijke stage lopen, maken kans op een award. En alle stagebieders die dit jaar een MaS-stagiair begeleid hebben ook.

Doel Gemeente Hilversum en Versa Vrijwilligerscentrale Hilversum organiseren samen deze verkiezing om hun waardering uit te spreken voor de belangrijke bijdragen van de jonge vrijwilligers en de stagebieders die de het kennismaken met vrijwilligerswerk mogelijk maken. Daarnaast willen zij de MaS blijvend onder de aandacht brengen en het gesprek over kwaliteit en impact van de maatschappelijke stage stimuleren. 

Nomineren

  • Leerlingen die in het schooljaar 2016-2017 een maatschappelijke stage hebben gedaan, en enthousiast zijn over hun begeleider, kunnen deze stagebegeleider nomineren voor de Award van Beste Stagebegeleider.
  • Stagebegeleiders die vinden dat hun MAS-stagiair een echte uitblinker is, kunnen deze scholier nomineren voor de Award van Beste MAS-stagiair.

Een deskundige jury zal alle voorgedragen leerlingen en stagebieders beoordelen op enthousiasme, bevlogenheid, nieuwe initiatieven, diversiteit en/of hulp aan anderen en de nominaties bekendmaken. Aan het einde van het schooljaar worden de MaS-Talent Awards uitgereikt.


Drie awards

In totaal zijn er 3 awards te winnen. Twee prijzen gaan naar leerlingen, namelijk:

  • Passie: voor leerlingen die extra enthousiasme, initiatief, betrokkenheid, betrouwbaarheid en/of doorzettingsvermogen hebben getoond.
  • Verbinding: voor leerlingen die zich positief hebben onderscheiden op ontmoeting, diversiteit, contacten leggen, de ander helpen en/of samenwerken.

De derde Award gaat naar een stagebiedende organisatie voor de award:

  • Beste stagebieder: voor begeleiders die zich hebben ingeleefd in de belevingswereld van de jongeren en extra hebben bijgedragen aan een leuke, leerzame, en zinvolle kennismaking voor de leerlingen met vrijwilligerswerk.

Leerlingen en stagebieders kunnen iemand voordragen door onderstaand digitaal aanmeldformulier in te vullen en te verzenden naar de makelaar.

 

Wie maken er kans?

Alle leerlingen van schooljaar 2016-2017 die hun maatschappelijke stage starten en/of afronden.

Alle stagebiedende organisaties waar leerlingen in schooljaar 2016-2017 stage lopen.

 

De leerlingen worden gewezen op de MaS Talent Awards door een e-mail van de wethouder. Medewerking van scholen wordt gevraagd bij het doorsturen van dit digitale bericht via het schoolberichtensysteem. Stagebieders worden geïnformeerd via de digitale kanalen van de makelaar (Nieuwsbrief, website, Facebook, twitter, e-mail).

 

Het nomineren van een leerling

Het nomineren van een stagebiedende organisatie

 

Meer informatie?

Marian van Rijn

Maatschappelijk makelaar

Tel. 06 - 46150394

E-mail mrijn@versawelzijn.nl

Versa Vrijwilligerscentrale

Larenseweg 30

Postbus 1463

1200 BL Hilversum