Gooise Meren Bedankt

De laatste maand van 2023 is weer aangebroken en dit is een mooi moment om terug te blikken én vooruit te kijken.


In 2023 hebben jullie je weer ingezet voor de inwoners van onze gemeente Gooise Meren. De bijdrage van jullie als vrijwilliger is essentieel voor het welzijn van onze inwoners. Daarom organiseren wij namens de Gemeente Gooise Meren weer een bedankcampagne om alle vrijwilligers van Gooise Meren te bedanken. Ook laten we de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december dit jaar niet ongemerkt voorbijgaan. Als vrijwilliger ben je op die dag tussen 10.00 en 19.00 uur van harte welkom bij GRRU De Groene Ruijter, De Ruijterlaan 24a in Bussum voor een kopje koffie/thee met iets lekkers en staat er een leuke attentie voor je klaar. Ook is er een lezing, rondleiding en styling advies in onze winkel. Voor de workshops Kaarsen Maken, Upcycle die rotzooi! en de Film Onder het Maaiveld is opgeven verplicht. Dit kan t/m 6 december a.s., zie onderstaand. Vol = Vol


Samen staan we sterk en daarom willen we je namens de Gemeente Gooise Meren en de Vrijwilligerscentrale graag bedanken voor je inzet. We kijken ernaar uit om ook in 2024 weer samen van waarde te zijn.


Want jij bent goud waard!

Workshops, lezingen en films

Ook vrijwilliger worden?

Vacaturebank

Versa Vrijwilligerscentrale helpt vrijwilligers aan passend vrijwilligerswerk. Dit doen we o.a. met behulp van onze vacaturebank waar wekelijks nieuwe vacatures op staan.

De vrijwilligerspool

Kun je uit de bestaande vacatures nog geen keuze maken of zit dé vacature er voor jou nog niet bij? Meld je dan aan bij de vrijwilligerspool.

Vragen over Gooise Meren Bedankt?

Gooise Meren Bedankt is een initiatief van Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.


De foto's van Gooise Meren die we gebruiken in deze campagne zijn o.a. van Gooise Meren Marketing.Heb je vragen over Gooise Meren Bedankt? Stuur een mail naar [email protected] en we nemen z.s.m. contact met je op.