Gooise Meren Bedankt

De laatste maand van 2022 is aangebroken en deze gezellige decembermaand is een mooi moment om terug te blikken én vooruit te kijken.


In 2022 mochten we elkaar weer vaker ontmoeten en konden we meer met elkaar in verbinding staan. Het was een jaar waarin we ons allemaal hebben ingezet voor de inwoners van onze gemeenten. Naast het reguliere vrijwilligerswerk kregen we ook nog te maken met de nasleep van corona en mogen wij Oekraïense vluchtelingen een veilig (t)huis bieden. De bijdrage van de vrijwilligers is ook hierbij essentieel. Daarom laten we de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december ook dit jaar niet ongemerkt voorbijgaan.


Samen staan we sterk en daarom willen we je namens de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren graag bedanken voor je inzet. We kijken ernaar uit om ook in 2023 weer samen van waarde te zijn.


Want jij bent goud waard!

Tegoedbon

Ben je actief als vrijwilliger in de Gemeente Gooise Meren? Dan bieden we je als blijk van waardering iets lekkers aan. Op vertoon van deze bon kan je op 10 en 17 december 2 heerlijke oliebollen ophalen bij de aangegeven locaties. Uitprinten is niet nodig.


Locaties:

Bakkerij Tettero Naarden en Muiderberg

Oliebollenkraam Julianaplein Bussum

Nationale Vrijwilligersprijzen

Nationale Vrijwilligersprijzen 2023

Wat is jullie verhaal? 


Dit jaar zijn de Nationale Vrijwilligersprijzen op zoek naar jullie verhalen. Vertel wat jullie aangrijpt in jullie vrijwilligerswerk. Wat maakt wat jullie doen zo mooi? 


We dagen jullie uit om met een vlog van 1 minuut ons te laten zien wat jullie vrijwilligerswerk echt betekent. 


Wat kun je winnen?

Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent, iedereen die meedoet, dingt mee naar DE hoofdprijs van 15.000 euro. Er valt dus écht iets te winnen en dat maakt het wel extra spannend. Net als voorgaande jaren selecteert een selectiecommissie zes genomineerden. Van alle genomineerden maken we een videoportret op basis waarvan de jury bepaalt wie er wint. 


Hoe meld je je organisatie aan?

Vanaf 1 december kun je je vlog insturen tot en met 28 februari 2023. Je kunt je vlog met ons delen: 

Whatsapp naar nummer 06 8351 5082


Meer weten? Kijk dan op www.nationalevrijwilligersprijzen.nl


Vrijwilligers in beeld

Rick (27): ‘Ik leer door mijn maatje mezelf steeds beter kennen’

De 27-jarige Rick is een maatje voor een leeftijdsgenoot met psychische klachten. Rick: ‘Ik leer door mijn ...
Lees meer

Jan (74): ‘Ik kan niet op mijn gat zitten, zo zit ik niet in mekaar’

Interview vrijwilliger Jan (74): ‘Ik kan niet op mijn gat zitten, zo zit ik niet in mekaar’ ...
Lees meer

Sylvia (51): ‘Wacht niet tot je pensioen, ga nu vrijwilligerswerk doen’

“Al jaren werk ik in het toerisme, dus toen ik in de krant de oproep voor vrijwilligers bij de VVV zag, was ...
Lees meer

Ook vrijwilliger worden?

Vacaturebank

Versa Vrijwilligerscentrale helpt vrijwilligers aan passend vrijwilligerswerk. Dit doen we o.a. met behulp van onze vacaturebank waar wekelijks nieuwe vacatures op staan.

De vrijwilligerspool

Kun je uit de bestaande vacatures nog geen keuze maken of zit dé vacature er voor jou nog niet bij? Meld je dan aan bij de vrijwilligerspool.

Vragen over Gooise Meren Bedankt?

Gooise Meren Bedankt is een initiatief van Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.


De foto's van Gooise Meren die we gebruiken in deze campagne zijn o.a. van Gooise Meren Marketing.Heb je vragen over Gooise Meren Bedankt? Stuur een mail naar [email protected] en we nemen z.s.m. contact met je op.