Skip Sidebar

Over ons

Amnesty International is een goed doel. Ze doet onderzoek wanneer zij vermoedt dat een land zich niet aan mensenrechten houdt. Daarna wordt er actie gevoerd. Er zijn nog altijd mensen die ...

Deel

Over Amnesty International

Amnesty International is een goed doel. Ze doet onderzoek wanneer zij vermoedt dat een land zich niet aan mensenrechten houdt. Daarna wordt er actie gevoerd. Er zijn nog altijd mensen die gevangenzitten omdat ze een grote mond hadden of kinderen die moeten vechten als soldaat. Zolang er landen zijn die het niet zo nauw nemen met de mensenrechten en kinderrechten zal Amnesty International actievoeren en voorlichting geven.

Activiteiten
Amnesty International doet onderzoek wanneer zij vermoedt dat een land zich niet aan mensenrechten houdt. Amnesty voert actie tegen schending van mensen en kinderrechten en geeft voorlichting over mensenrechten. Want je mag voor je mening uitkomen en niemand mag jou martelen. Ook heb je recht op onderwijs en recht om niet gediscrimineerd te worden. Dat zijn mensenrechten, die gelden altijd, overal en voor iedereen. Bijna alle landen ter wereld hebben beloofd zich aan de rechten van de mens te houden. Maar nog altijd zijn er mensen die gevangenzitten omdat ze een grote mond hadden. Kinderen die moeten vechten als soldaat, gevangenissen waar marteling de normaalste zaak van de wereld is. Zolang er landen zijn die het niet zo nauw nemen met de mensenrechten zal Amnesty International actievoeren.