Skip Sidebar
Cultureon

Cultureon

Club, vereniging of andere

Over ons

Cultureon is een netwerk voor professionals in de culturele sector die zelf niet creëren maar voorwaarden scheppen, zodat kunstenaars, musici, dansers, theatermakers en dichters hun werk kunnen maken ...

Deel

Over Cultureon

Cultureon is een netwerk voor professionals in de culturele sector die zelf niet creëren maar voorwaarden scheppen, zodat kunstenaars, musici, dansers, theatermakers en dichters hun werk kunnen maken. Onze drijfveer is om beter te worden in ons vak om zo de sector van binnenuit te versterken. We ontmoeten elkaar en leren van elkaar. Dat doen we online en tijdens onze kennissessies en netwerkbijeenkomsten.

Bij Cultureon ontmoeten professionals die voor dezelfde uitdagingen staan elkaar. We bundelen onze krachten om van elkaar te leren. Hier vinden de cultuurprofessionals inspirerende verhalen en slimme oplossingen. Het netwerk van Cultureon is sectorbreed en brengt de kennis van kleinere en grotere organisaties en overheden samen. We signaleren ontwikkelingen in de sector, we bespreken onderwerpen die de komende jaren het beleid gaan domineren en beïnvloeden het debat rond kunst, cultuur en erfgoed.