Skip Sidebar

Over ons

Visie HilverZorg: Ieder mens is uniek, heeft een eigen levensverhaal en een eigen kring van mensen waarmee hij zijn leven deelt en heeft gedeeld. Door ouderdom en/of ziekte is de continuïteit hiervan ...

Deel

Over HilverZorg, Locatie Nieuw Kerkelanden Expertisecentrum

Visie HilverZorg: Ieder mens is uniek, heeft een eigen levensverhaal en een eigen kring van mensen waarmee hij zijn leven deelt en heeft gedeeld. Door ouderdom en/of ziekte is de continuïteit hiervan en grip op het leven niet meer vanzelfsprekend. Dit heeft grote gevolgen voor de persoon zelf, maar ook voor de familie en alle andere betrokkenen.
HilverZorg gelooft dat ieder mens het onvervreemdbare recht heeft om, ongeacht leeftijd of gezondheid, te allen tijde zichzelf te kunnen blijven.

Visie van HilverZorg op vrijwillige inzet:
Aansluitend bij de algemene visie van HilverZorg is sociaal contact essentieel om jezelf te kunnen zijn en blijven. Vrijwillige inzet draagt hier direct aan bij voor alle betrokken partijen.

Activiteiten
Activiteiten binnen Welzijn: creatief/hobbyclub, cultuur, gymnastiek, koersbal, zingen/karaoke, wandelen, uitjes, duo-fietsen, bloemschikken, bakken, koken met bewoners enz.

Ook veel vraag en mogelijkheden in maatjeswerk: bij bewoners individueel op bezoek komen of samen buiten het huis voor een wandeling of kopje koffie.

Korte informatie over onze locatie en de doelgroepen:
Binnen Nieuw Kerkelanden bevindt zich tevens het Expertisecentrum waar ouderen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov en Gerontopsychiatrische problematiek verblijven.
Leeftijd van onze bewoners: 40 - 100 jaar.