Skip Sidebar

Over ons

JMA streeft naar een beter milieu door: jongeren een plek te bieden om alleen of samen met anderen op een actieve manier met het milieu bezig te zijn en jongeren bewust te maken van alternatieven voor ...

Deel

Over Jongeren Milieu Actief

JMA streeft naar een beter milieu door: jongeren een plek te bieden om alleen of samen met anderen op een actieve manier met het milieu bezig te zijn en jongeren bewust te maken van alternatieven voor milieuvriendelijker leven. JMA laat zien dat je relaxed kunt leven en rekening kunt houden met het milieu.

Activiteiten
JMA organiseert projecten voor middelbare scholieren (bijvoorbeeld: het nieuwe project Kan Tine Duurzaam) en voor studerende en werkende jongeren tot 28 jaar (bijvoorbeeld: een oud project MissKoop). Binnen dat soort projecten kun je op heel verschillende manieren aan de slag. Zo kun je zelf een actie voorbereiden, maar heb je niet zo veel tijd dan kun je ook deelnemen aan activiteiten. Je kan meehelpen met de publiciteit en posters bij jouw in de buurt ophangen zodat het project weer meer jongeren bereikt of je handtekening onder een manifest zetten. Dit alles kan op lokaal en/of landelijk niveau. Je kunt ook dingen doen als redactiewerk of in het bestuur van de vereniging zitten. Er is dus veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.