Skip Sidebar
Oppepper4all

Oppepper4all

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger ga je aan de slag bij onze Wensorganisatie die een zogenoemde ‘Oppepper’ verzorgt voor mensen, jong en oud, met een levensveranderende en/of levensbedreigende chronische ziekte ...

Deel

Over Oppepper4all

Als vrijwilliger ga je aan de slag bij onze Wensorganisatie die een zogenoemde ‘Oppepper’ verzorgt voor mensen, jong en oud, met een levensveranderende en/of levensbedreigende chronische ziekte. Een Oppepper is een verwenmoment waarin de ultieme en allerliefste wens van iemand wordt vervuld. Door jouw bijdrage, een dag onbekommerd genieten, laat je hen de ziekte even vergeten en geef je ze de kans nieuwe krachten op te doen.

Activiteiten
A) De wens ophalen: Intakegesprek voeren bij de familie thuis dmv standaard aanvraagformulieren B) De wens invullen: Nadat de wens is goedgekeurd, onderzoeken, organiseren en vaststellen van het dagprogramma, kan deels vanuit eigen huis/bedrijf, C) De wens vervullen: Op de wensdag heb jij samen met een collega wensvervuller de regie en zijn jullie voor iedereen het aanspreekpunt.