Skip Sidebar

Over ons

Philadelphia is een landelijke organisatie voor ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Het uitgangspunt is naast mensen staan, hun netwerk en zelfstandigheid vergroten ...

Mensen met een beperking
Deel

Over Stichting Philadelphia, Locatie De Haven ontmoetingscentrum

Philadelphia is een landelijke organisatie voor ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Het uitgangspunt is naast mensen staan, hun netwerk en zelfstandigheid vergroten. Voor de mensen die begeleid zelfstandig wonen zijn er ontmoetingsplekken waar ondersteuning wordt geboden op velerlei gebied en afgestemd op de vraag. Het doel is het netwerk te vergroten, mensen in hun eigen kracht zetten en de cliënt en maatschappij dichter bij elkaar te brengen.

Activiteiten
De Haven is een ontmoetingsplek waar cliënten met een verstandelijke beperking en de maatschappij samen komen. Er wordt een aantal keren per week gekookt samen met de cliënten die begeleid zelfstanding wonen. De Haven is open voor individuele- en groepsbegeleiding, elkaar ontmoeten en cursussen. Er worden thema avonden georganiseerd. De Haven zoekt vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelgroep, het leuk vinden om de vaste begeleiders te helpen en de taak gastvrouw/man uit te voeren in het ontmoetingscentrum. Het ontmoetingscentrum is veelal in de middag en avond geopend.

Foto's

Cover Photos

Stichting Philadelphia, Locatie De Haven ontmoetingscentrum