Skip Sidebar

Vereniging Bartimeus Sonneheerdt

Club, vereniging of andere

Over ons

Bartiméus Sonneheerdt maakt zich sterk voor blinde en slechtziende mensen. Wij geven mensen die blind of slechtziend zijn de kans om zo zelfstandig mogelijk te leven, mee te doen in de maatschappij en ...

Deel

Over Vereniging Bartimeus Sonneheerdt

Bartiméus Sonneheerdt maakt zich sterk voor blinde en slechtziende mensen. Wij geven mensen die blind of slechtziend zijn de kans om zo zelfstandig mogelijk te leven, mee te doen in de maatschappij en hun talenten te ontwikkelen. Om dat voor elkaar te krijgen, zamelt Bartiméus Sonneheerdt geld in voor innovatieve projecten én proberen wij mensen bewust te laten worden waar blinden en slechtzienden dagelijks – soms letterlijk – tegenaan lopen.

Activiteiten
‘Houd de lijn vrij!’ gaat naar Hilversum! Help mee!
Veel mensen weten niet wat een geleidelijn is en waar deze voor dient. Dat levert lastige en soms zelfs gevaarlijke situaties op voor de gebruikers. Denk aan trolleys of fietsen die midden op geleidelijnen geparkeerd staan. Daarom gaan Bartiméus, de Oogvereniging, Visio en de Robert Coppes Stichting in de Week van de Toegankelijkheid actievoeren in Hilversum! We hebben hiervoor de hulp nodig van een groep vrijwilligers.
Bent u ziend, slechtziend of blind? Wilt u ons helpen aandacht te vragen voor het vrijhouden van geleidelijnen? En bent u beschikbaar om ons een paar uur te komen helpen tussen 1 en 8 oktober? Meld u dan nu aan! Wij kunnen uw hulp goed gebruiken en zijn op zoek naar:

Foto's