Contact & openingstijden:
 
Blaricum
 
Bussum
 
Hilversum
 
Laren
 
Muiden
 
Naarden
 
Weesp
 
 
Contactformulier

Beste relatie

Nog vrijwilligers nodig voor het nieuwe seizoen? Zijn er nog wel die vrijwilligers te vinden die jij zoekt?

Wel daar hebben we een oplossing voor; onze website
www.versavc.nl.
Tijdens de vakantie zijn er een aantal kleine veranderingen aan de website aangebracht waardoor het voor de vrijwilliger nog makkelijker is om jouw organisatie en jullie vacatures te vinden. Je kan weer nieuwe vacatures op www.versavc.nl inbrengen door je allereerst in te loggen (of je aan te melden als organisatie als deze nog een inlogcode heeft).

De juiste vrijwilligers vinden?
Ga dan in je beheerscherm naar vacatures opgeven en beheren. Het begint bij een specifieke vraag stellen. Formuleer uitgebreid wat je van de vrijwilliger vraagt. Verwoord zo veel mogelijk wat je wensen precies zijn en wat je van deze vrijwilliger verwacht.  Probeer op elke vraag van het formulier een goed antwoord te geven. Zo zal de juiste vrijwilliger zich aangesproken voelen. Vind je dat moeilijk of kom je er niet uit, bel of mail dan even met onze vacaturebankmedewerkers (zie hier onder)

Zelf zoeken naar vrijwilligers? Dan kan ook op www.versavc.nl  Via uw inlog kom je op een beheerspagina. Daar zie je staan 'vrijwilligers vinden' hier zie je een groot aantal vrijwilligers die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Je kan direct reageren en je vraag in het open vak weergeven. De medewerkers van de vrijwilligerscentrale gaan dan contact opnemen met deze persoon en jouw vraag aan hen voorleggen. Zo snel mogelijk laten we je dan weten of deze vrijwilliger geďnteresseerd is.  
Je vacature wordt automatisch meegenomen op twitter, facebook en in persberichten in de lokale kranten. Al dat werk hoef je niet meer te doen!

Nog vragen over de vacaturebank? Neem contact op met de locale vacaturebank-medewerker
Pietje Vlot: Bussum en Naarden (035-6938525) of Muiden en Weesp (0294-410578) pvlot@versawelzijn.nl
Susan Bakker: Laren (06-26769096) of  sbakker@versawelzijn.nl
Monique Duurland: Hilversum (035 – 683 01 54) of  mduurland@versawelzijn.nl

Zijn jouw vrijwilligers fantastisch of is de aansturing dat? Al eens over nagedacht? Sta er even bij stil tijdens onze trainingen  ‘Op maat begeleiden van vrijwilligers'  (Hilversum) of 'Pak de Passie', leiding geven aan vrijwilligers (Laren).


Nog even dit
, heeft u dit bericht al gezien?: Rechtbank eist correcte vastlegging afspraak onkostenvergoeding vrijwilliger. Lees dan hier verder

 
‘Vrijwilligerswerk is gewoon hard nodig’, een interview met Olga een vrijwillige medewerker van de vrijwilligerscentrale Weesp, lees het hier.

Op onze homepage vind je altijd de agenda van de bijeenkomsten voor en over vrijwilligerswerk.

 

Adreswijziging: 
Locatie Laren is verhuist naar Het Raadhuis, Eemnesserweg 19F Laren
Alle gegevens van onze locaties kan je altijd vinden onder
contact

Reageren op deze e-mail? www.vc@versawelzijn.nl

Je heb je aangemeld voor deze e-mails op www.versavc.nl  Je kan je hier aanmelden of afmelden. Lukt dat niet stuur dan een e-mail aan vc@versavc.nl 

Team Versa Vrijwilligerscentrale