Contact & openingstijden:
 
Blaricum
 
Bussum
 
Eemnes
 
Hilversum
 
Laren
 
Muiden
 
Naarden
 
Weesp
 
 
Contactformulier

De Vacaturebank

Je hebt een paar uur over en wilt graag aan de slag als vrijwilliger? Dan ben je bij de Vrijwilligerscentrale aan het juiste adres! In onze uitgebreide online Vacaturebank vind je alle vacatures in de regio. Van gastheer tot chauffeur, van dierenverzorger tot activiteitenbegeleider: vind het vrijwilligerswerk dat bij jou past!

In de Vacaturebank kan je geselecteerd zoeken, bijvoorbeeld op woonplaats of werksoort, of je kunt alle vacatures bekijken die er in staan. Ook kun je zelf op vacatures reageren door op de knop onder de vacature te klikken. 

                                              

 Via selectie zoeken                                                                   Alle vacatures bekijken  

Heb je interesse in meerdere vacatures? 
Als je op meerdere vacatures wilt reageren is het handiger om je in te schrijven via inschrijfformulier.  Dan hoef je niet steeds opnieuw het formulier per vacature in te vulllen.
Alleen inschrijven is echter niet voldoende om aan de slag te gaan als vrijwilliger. Je zult zelf ook actief op vacatures moeten reageren. 

Heb je vragen?
Bijvoorbeeld over vrijwilligerswerk in het buitenland, regelgeving of onkostenvergoedingen? Bekijk de antwoorden op Veelgestelde vragen of bel met een van onze consulenten. Je kunt ook langskomen in een van onze regiokantoren bij jou in de buurt. Check in de linkerbalk de open inloopuren onder 'Contact en openingstijden'.

Je wilt je graag inzetten maar weet je nog niet of vrijwilligerswerk doen bij jou past? Kom dan naar één van onze oriëntatieworkshops! Check de data hier.