Welkom op de Help pagina

Op deze pagina vind je verschillende manieren om weer aan de slag te kunnen wanneer een en ander even niet lukt op de website. We raden aan om goed in de Help artikelen te zoeken naar een oplossing voor de problemen die je ondervindt. Dat is de snelste manier om je werk gedaan te krijgen! Mocht dat niet lukken, dan verwijzen we je graag naar de chat tool.

De Help bibliotheek

De meest voorkomende problemen zijn makkelijk op te lossen. In de Help bibliotheek kun je zoeken naar antwoorden op je vragen door in de zoekbalk bovenin de pagina trefwoorden in te vullen die passen bij het probleem waar jij tegenaan loopt. Lukt het je bijvoorbeeld niet om een nieuw wachtwoord aan te vragen, vul dan wachtwoord in. Volg de aanwijzingen in de hulp artikelen en je kunt zo weer aan de slag!

Help bibliotheek

Help chat tool

Kun je de oplossing voor je probleem niet vinden? Geen nood! Op de pagina van de Help bibliotheek vind je rechtsonder een chat icoon. Deze ziet er net zo uit als de afbeelding hiernaast. Wanneer je op deze icoon klikt, open je de help chat. Je kunt vervolgens klikken op "nieuw gesprek" en je vraag stellen of uitleggen waar je tegenaan loopt. Laat hierbij vooral je mailadres achter, dan zal het antwoord op je vraag teruggekoppeld worden naar je email. We proberen je vraag direct in behandeling te nemen, maar het kan voorkomen dat het even duurt.


Ga naar de Help bibliotheek pagina en klik vervolgens op het chat icoontje rechtsonder om de help chat te openen.

Help chat