Voor organisaties

Op zoek naar vrijwilligers?

Met jouw organisatie wil je het verschil maken. Je hebt een doel voor ogen en daar zet je, samen met je collega’s, hard op in. En de hulp van vrijwilligers daarbij is onontbeerlijk. Hoe vind je die vrijwilligers en kun je zorgen dat alles in jouw organisatie op rolletjes verloopt?


Meld je aan als organisatie op de website! Met het online systeem van Versa Vrijwilligerscentrale krijg je toegang tot allerlei tools die je helpen met het regelen van alle activiteiten en het beheren van de organisatie.

Meer weten over het vinden en binden van vrijwilligers?

AdviesgesprekAdviesgesprek
Nieuwe vrijwilligers werven, hoeveel onkostenvergoeding is mogelijk, vrijwilligersbeleid opstellen. De Vrijwilligerscentrale heeft veel informatie over alle aspecten van het vrijwilligerswerk. Wil je meer weten over het vinden en binden van vrijwilligers? Bel ons gerust voor een adviesafspraak.
Leren en InspirerenHet is belangrijk om bij te blijven. Te sparren en te leren van en met andere organisaties. Onder de noemer Leren en Inspireren organiseren wij themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om de deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.

Kennisbank voor organisaties

De vrijwilligersvergoeding in 2020De vrijwilligersvergoeding in 2020Lees meer
Mag je nog foto’s maken en publiceren na de AVG?AVG en foto’s en video’s, kan dat nog wel? PANIEK in de tent. Veel mensen denken dat foto’s of video’s maken opeens niet meer mag...Lees meer
Wet en regelgeving: Jongeren en vrijwilligerswerk Voor vrijwilligerswerk gelden dezelfde regels als voor betaald werk voor jongeren onder de 18 jaar. Vrijwilligers onder de 18 jaar...Lees meer
AVG: Mag ik deze persoonsgegevens verwerken?Nu alle hectiek rondom de AVG eindelijk voorbij is begint natuurlijk het echte werk pas. De Autoriteit Persoonsgegevens mag nu...Lees meer

Je krijgt op de website één overzichtelijke werkplek

Je organisatiepagina is jouw uithangbord. Hiervandaan beheer al je vacatures, aanmeldingen en hele vrijwilligersbestand. Lees hieronder wat je allemaal kunt met jouw organisatiepagina.

Vind uiteenlopende vrijwilligersOf je nu op zoek bent naar die ene expert, of tientallen vrijwilligers om je event tot een succes te maken. Onze geavanceerde filters zorgen ervoor dat jouw vacature bij de juiste vrijwilligers terecht komt.
Juiste informatie over vrijwilligersHeb je bepaalde informatie van vrijwilligers nodig om te bepalen of ze geschikt zijn voor jouw organisatie? Dat kan. Stel je eigen aanmeldformulier op en vind de perfecte match.
Verbeterde naamsbekendheidSharing is caring. Met een klik op de knop kan iedereen in jouw netwerk je vacature delen op social media en vrienden uitnodigen om mee te gaan.
Bouw je eigen communityNodig je vaste vrijwilligers uit om lid te worden van jouw organisatiepagina. Als je een nieuwe vrijwilliger vindt, kun je deze ook als lid toevoegen. Zo bouw je een hechte community van betrokken vrijwilligers!
Houd je vrijwilligers op de hoogteStuur je vrijwilligers eenvoudig updates met nieuws over jouw organisatise via een ingebouwde nieuwsbrieven tool. Je kunt ook vacatures aanmaken die alleen zichtbaar zijn voor trouwe vrijwilligers - ideaal voor speciale evenementen of activiteiten.
Meer verantwoordelijkheid voor vertrouwde vrijwilligersJe kunt vertrouwde vrijwilligers de mogelijkheid geven om vacatures te plaatsen namens jouw organisatie en zelf evenementen te organiseren. Zo krijg je meer gedaan!