Versa Vrijwilligerscentrale voor organisaties

Maak je organisatie én je vacatures zichtbaar!

Ben jij op zoek naar vrijwilligers?

Met jouw organisatie wil je het verschil maken. Je hebt een doel voor ogen en daar zet je je, samen met je collega’s, enorm voor in. De hulp van vrijwilligers daarbij is onontbeerlijk. Maar hoe vind je die vrijwilligers en kun je zorgen dat alles in jouw organisatie op rolletjes verloopt?


Maak een organisatiepagina aan op onze site. Deze pagina is jouw uithangbord in het Gooi. Vanuit hier vind je nieuwe vrijwilligers, deel je het verhaal van je organisatie, en bouw je een community van volgers op.


Daarnaast denken we met je mee over vrijwilligersbeleid, een wervingscampagne of vergoedingen.

Vinden en binden van vrijwilligers

AdviesgesprekNieuwe vrijwilligers werven? Welke vrijwilligersvergoeding kan ik bieden? Hoe stel in een goed vrijwilligersbeleid op?
Versa Vrijwilligerscentrale heeft veel informatie over alle aspecten van vrijwilligerswerk. Wil je meer weten? Bel ons voor een adviesgesprek!
Leren en InspirerenHet is belangrijk om bij te blijven. Te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.

Kennisbank voor organisaties

Tips voor een wervende vacature tekstHoe zorg je ervoor dat jouw vacature eruit springt en potentiële vrijwilligers kiezen voor jouw vacature ...Lees meer
De vrijwilligers vergoeding in 2021De vrijwilligersvergoeding in 2021Lees meer

Je krijgt op de website één overzichtelijke werkplek

Je organisatiepagina is jouw uithangbord. Hiervandaan beheer je al je vacatures, aanmeldingen en hele vrijwilligersbestand. Lees hieronder wat je allemaal kunt met jouw organisatiepagina, of klik op de link voor meer informatie hoe je een activiteit toevoegt, of hoe je een beheerder aan je organisatie kan toevoegen.

Vind uiteenlopende vrijwilligersOf je nu op zoek bent naar die ene expert, of tientallen vrijwilligers om je event tot een succes te maken. Onze geavanceerde filters zorgen ervoor dat jouw vacature bij de juiste vrijwilligers terecht komt.
Juiste informatie over vrijwilligersHeb je bepaalde informatie van vrijwilligers nodig om te bepalen of ze geschikt zijn voor jouw organisatie? Dat kan. Stel je eigen aanmeldformulier op en vind de perfecte match.
Verbeterde naamsbekendheidSharing is caring. Met een klik op de knop kan iedereen in jouw netwerk je vacature delen op social media en vrienden uitnodigen om mee te gaan.
Bouw je eigen communityNodig je vaste vrijwilligers uit om lid te worden van jouw organisatiepagina. Als je een nieuwe vrijwilliger vindt, kun je deze ook als lid toevoegen. Zo bouw je een hechte community van betrokken vrijwilligers!
Houd je vrijwilligers op de hoogteStuur je vrijwilligers eenvoudig updates met nieuws over jouw organisatise via een ingebouwde nieuwsbrieven tool. Je kunt ook vacatures aanmaken die alleen zichtbaar zijn voor trouwe vrijwilligers - ideaal voor speciale evenementen of activiteiten.
Meer verantwoordelijkheid voor vertrouwde vrijwilligersJe kunt vertrouwde vrijwilligers de mogelijkheid geven om vacatures te plaatsen namens jouw organisatie en zelf evenementen te organiseren. Zo krijg je meer gedaan!