Over ons

Versa Vrijwilligerscentrale is de schakel tussen vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in het Gooi. Verbindend, stimulerend en adviserend, persoonlijk én op maat.

Voor wie betrokken en van toegevoegde waarde wil zijn voor de maatschappij. Voor initiatieven en organisaties waar vraag is naar deze hulp, groot of klein. Versa Vrijwilligerscentrale verbindt en helpt door middel van het overzichtelijk beschikbaar stellen van alle vacatures in de vacaturebank, maar ook door middel van advies, workshops en leerbijeenkomsten.

Missie en visie

Verbinden, stimuleren, ontwikkelen. Versa Vrijwilligerscentrale wil niet alleen een maatschappelijke verbinder zijn, maar ook een ontwikkelplatform tussen organisatie en vrijwilliger. Waar leren, ontwikkelen en samenwerken veel ruimte krijgt. Als vrijwilliger zet je je niet alleen in voor de maatschappij, maar ook voor jezelf. Maatschappelijke betrokkenheid en jouw persoonlijke ontwikkeling is onze drijfveer. Versa Vrijwilligerscentrale verbindt en versterkt.


Zoek jij vrijwilligerswerk?

Wat je situatie ook is, of je nou student bent die een maatschappelijk stage of diensttijd zoekt, of je met pensioen bent en je tijd zinvol of behulp door wilt brengen. Misschien ben je nieuw in een stad vanwege je studie of verhuizing en wil je graag de buurt, taal of stadsgenoten leren kennen. Of ben je simpelweg op zoek bezinning, wil je wat terugdoen voor de maatschappij, gewoon omdat het kan? Of werk je voor een organisatie die graag aan haar MVO-beleid wil werken, haar steentje wil bijdragen aan de maatschappij? Ook met een beperking of (bijstand)uitkering kun je gewoon meedoen, ook dan is Versa Vrijwilligerscentrale voor jou het startpunt. Bekijk de actuele vacatures in onze vacaturebank.


Zoekt jouw organisatie vrijwilligers?

Ook dan ben je aan het juiste adres bij Versa Vrijwilligerscentrale. Ben je een maatschappelijke organisatie in de regio die vrijwilligers zoekt? Versa Vrijwilligerscentrale verbindt vrijwilligers aan maatschappelijke initiatieven. Meld je aan via het formulier en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.


Liever eerst een adviesgesprek inplannen?

Om te bekijken of Versa Vrijwilligerscentrale kan bieden wat je zoekt, plannen we graag een adviesgesprek met je in. Maak een afspraak met een van onze coördinatoren in jouw omgeving. Niet alleen kunnen zijn je van meer informatie voorzien, ook kunnen zijn meedenken over de verspreiding van de boodschap binnen jouw organisatie. Klik hier voor de contactgegevens voor jouw regio.

Blaricum, Eemnes en Laren

Vrijwilligerscentrale Blaricum, Eemnes en Laren

Vrijwilligerscentrale Gooise Meren

Gooise Meren

Vrijwilligerscentrale Hilversum

Hilversum
Weesp

Vrijwilligerscentrale Weesp

Downloads

Kijk in onze downloads voor meer informatie