Over ons

De Vrijwilligerscentrale verbindt al meer dan 30 jaar vrijwilligers, ondernemers, organisaties, maatschappelijke stagiaires en ambtenaren aan vrijwilligerswerk. Dat doen we met promotie, de vacaturebank, bemiddeling en advies. Via Leren en Inspireren bieden we onze trainingen en workshops voor vrijwilligers aan.


Wij zijn een regionale vrijwilligerscentrale met lokale vestigingen in Bussum, Hilversum, Laren en Weesp.

Over Versa Vrijwilligerscentrale

Missie en visie

Wij geloven dat vrijwillige inzet een belangrijke bijdrage levert aan een leefbare en fijne maatschappij. Al die mensen die op hun eigen manier mee helpen, organiseren en initiëren worden daar niet alleen zelf blij van, ze dragen er aan bij dat er meer te beleven is en dat meer mensen mee kunnen doen in de samenleving.


Het is onze missie om te verbinden en te versterken tussen mensen en organisaties die zich met vrijwillige inzet bezighouden. Zo leveren wij een bijdrage aan een samenleving waarin iedereen kan meedoen en naar elkaar omkijkt.


We willen inwoners informeren en verleiden tot vrijwillige inzet en vrijwilligers ondersteunen, waarderen en helpen om van betekenis te zijn op hun eigen unieke manier. Samen met organisaties willen wij leren, ontwikkelen en vraag en aanbod bij elkaar brengen. Voor gemeenten zijn wij een partner met expertise op strategisch en inhoudelijk niveau op het onderwerp vrijwillige inzet. 


Onze kerntaken zijn stimuleren, verbinden en ontwikkelen van het vrijwilligerswerk. 

Vrijwilligerscentrale Hilversum

Hilversum
Weesp

Vrijwilligerscentrale Weesp

Vrijwilligerscentrale Gooise Meren

Gooise Meren

Vrijwilligerscentrale Blaricum, Eemnes en Laren

Downloads

Kijk in onze downloads voor meer informatie

We helpen je graag