Over ons

Versa Vrijwilligerscentrale stimuleert, verbindt en promoot vrijwilligerswerk. We ondersteunen vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, buurt- en bewonersinitiatieven die met vrijwilligers samenwerken. Geven advies op maat en organiseren workshops en bijeenkomsten. We verbinden organisaties met (toekomstige) vrijwilligers via persoonlijk advies en onze vacaturebank.


We hebben vestigingen in Hilversum, Gooise Meren, Blaricum, Eemnes, Laren en Weesp.

Missie en visie

Wij geloven dat vrijwillige inzet een belangrijke bijdrage levert aan een leefbare en fijne maatschappij. Al die mensen die op hun eigen manier mee helpen, organiseren en initiëren worden daar niet alleen zelf blij van, ze dragen er aan bij dat er meer te beleven is en dat meer mensen mee kunnen doen in de samenleving.


Het is onze missie om te verbinden en te versterken tussen mensen en organisaties die zich met vrijwillige inzet bezighouden. Zo leveren wij een bijdrage aan een samenleving waarin iedereen kan meedoen en naar elkaar omkijkt.


We willen inwoners informeren en verleiden tot vrijwillige inzet en vrijwilligers ondersteunen, waarderen en helpen om van betekenis te zijn op hun eigen unieke manier. Samen met organisaties willen wij leren, ontwikkelen en vraag en aanbod bij elkaar brengen. Voor gemeenten zijn wij een partner met expertise op strategisch en inhoudelijk niveau op het onderwerp vrijwillige inzet. 


Onze kerntaken zijn stimuleren, verbinden en ontwikkelen van het vrijwilligerswerk. 

Vrijwilligerscentrale Hilversum

Vrijwilligerscentrale Weesp

Vrijwilligerscentrale Gooise Meren

Vrijwilligerscentrale Blaricum, Eemnes en Laren

Downloads

Kijk in onze downloads voor meer informatie