Schippers vestingvaart Naarden
Project (Tijdelijk) · 2–10 uur/week
Naarden
Schippers vestingvaart Naarden
Wij zoeken enthousiaste schippers die als gids willen vertellen over Naarden vesting in onze boot aan de bezoekers van de vesting (april-okt) min.2 uur per weekGeplaatst door Bezoekerscentrum De Gele Loods/VVV Naarden
cameraman/ editor
Structureel werk · Flexibele uren
Naarden
cameraman/ editor
Geplaatst door BandstartMedia
Programmamaker voor de uitstapjes van de PlusBus
Structureel werk · 4-6 uur/maand
Bussum
Programmamaker voor de uitstapjes van de PlusBus
De PlusBus zoekt een organisatietalent die leuke dagprogramma's/uitstapjes/uitjes samenstelt voor de deelnemers aan de PlusBus. Je werkt samen in een team.Geplaatst door PlusBus Naarden/Bussum/Muiderberg

Vrijwilligerscentrale Gooise Meren

Kom ook naar het Duurzaamheidscafé op 30 mei van 19.00 tot 21.00 uur

Kom naar het Duurzaamheidscafé in De Plataan in Naarden en laat je inspireren door mensen die al bezig zijn als groene vrijwilliger. Maak kennis met de grote variëteit aan initiatieven en organisaties die aan een duurzaam Gooise Meren bouwen en doe mee! Bekijk de flyer hieronder

Vind wat bij je past

Helpen in de moestuin van het verpleeghuis of als overblijfmoeder, bestuurslid zijn bij de turnvereniging of achter de kassa staan van de museumwinkel. Vrijwilligers zijn overal.

Vind een organisatie

In het Gooi zijn meer dan 400 organisaties actief die met vrijwilligers werken. De vrijwilligerscentrale ondersteunt hen bij het vinden en binden van vrijwilligers. Er is altijd een organisatie die bij jou past.

Leren en Inspireren

In de veranderende maatschappij is het belangrijk om bij te blijven. Om te zorgen dat je als vrijwilliger de juiste dingen doet en weet om aangehaakt te blijven. Wij verzorgen daarom diverse cursussen en workshops.

Organisaties in beeld

Vrijwilligerswerk bij Stichting Nusantara Zorg in Bussum iedere dag anders!

Het woonzorgcentrum van Nusantara in Bussum biedt langdurige cultuur sensitieve zorg. Voor mensen uit het ...
Lees meer

Vrijwilligers uit Gooise Meren aan het woord

Maak kennis met theater de Mess

Vrijwilligerswerk bij Theater de Mess in Naarden

Op bezoek bij Theater de Mess in Naarden
Lees meer
Vrijwilligerswerk maatjesproject

Rick (27): ‘Ik leer door mijn maatje mezelf steeds beter kennen’

De 27-jarige Rick is een maatje voor een leeftijdsgenoot met psychische klachten. Rick: ‘Ik leer door mijn ...
Lees meer
Vrijwilliger Versa Vrijwilligerscentrale

Jan (74): ‘Ik kan niet op mijn gat zitten, zo zit ik niet in mekaar’

Interview vrijwilliger Jan (74): ‘Ik kan niet op mijn gat zitten, zo zit ik niet in mekaar’ ...
Lees meer

Voor organisaties

Maak een organisatiepagina aan op onze site. Deze pagina is jouw uithangbord in het Gooi. Vanuit hier vind je nieuwe vrijwilligers, deel je het verhaal van je organisatie, en bouw je een community van volgers op.


Graag denken we mee over vrijwilligersbeleid, een wervingscampagne of vergoedingen. Vragen staat vrij!


Neem contact op met Vrijwilligerscentrale Gooise Meren

Pietje Vlot - Coordinator Gooise Meren

[email protected]

06-15875692

ma,di,wo

Wij zijn er ook voor organisaties in Gooise Meren

Vind vrijwilligers

Onze vacaturebank is een belangrijke stap om vrijwilligers te vinden die jij nodig hebt. Het is heel makkelijk om zelf vacatures te plaatsen en te onderhouden.

Leren en Inspireren

Het is belangrijk om bij te blijven. Te sparren en te leren van en met andere organisaties. Onder de noemer Leren en Inspireren organiseren wij themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om de deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.

Adviesgesprek

Nieuwe vrijwilligers werven, hoeveel onkostenvergoeding is mogelijk, vrijwilligersbeleid opstellen. Elke organisatie heeft wel een vraagstuk waar we over mee kunnen denken. Bel ons eens voor een adviesafspraak.
Wethouder Gooise Meren

Een bericht van onze wethouder

Doe vrijwilligerswerk! De Vrijwilligerscentrale helpt je graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk in onze gemeente, dat aansluit bij jouw talenten, wensen en agenda. 


Kijk eens in de digitale vacaturebank! De vernieuwde website van de vrijwilligerscentrale wijst je daarbij de weg! De vacatures zijn heel verschillend: in de natuur, kunst en cultuur, in de zorg enzovoorts. Kortdurend of langer. Of je graag met je handen werkt of met mensen, het maakt niet uit, de vacatures zijn heel verschillend. Uit eigen ervaring weet ik dat vrijwilligerswerk leuk is, het geeft je voldoening en je kan er van leren. Zoek een vacature die bij jou past en jou blij maakt! Ik wens je alvast veel succes en plezier toe!


Met vriendelijke groet,

Barbara Boudewijnse"

We helpen je graag

Vrijwilligerswerk voor jou

Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten voor mensen die zich om verschillende redenen willen inzetten. Er zit vast ook iets voor jou bij, neem zelf een kijkje om te zien wat je allemaal kunt doen.

Vrijwilligerswerk in Bussum en Gooise Meren