Hilversum Bedankt!

De gemeente Hilversum bedankt jou voor jouw vrijwillige inzet het afgelopen jaar

21 maart, het begin van de lente! Na regen komt zonneschijn en daarom, nu de samenleving weer open is, en het weer mogelijk is elkaar te ontmoeten wil de gemeente Hilversum en de Vrijwilligerscentrale Hilversum haar vrijwilligers bedanken voor alle vrijwillige inzet. Dit doen we met de actie Hilversumbedankt.  

 

Hilversumbedankt 

De afgelopen jaren heeft het vrijwilligerswerk flink onder druk gestaan, zo kon er tijdelijk geen vrijwilligerswerk worden gedaan bij veel zorglocaties vanwege lock-downs, was de kunst- en cultuursector regelmatig gesloten en moest afstand bewaard worden. Maar ondanks deze belemmeringen heeft dat de Hilversumse vrijwilligers niet weerhouden om zich te blijven inzetten. Want juist door de vermindering aan sociale contacten, groeide de behoefte hierin. Zo bleef het aantal aanmeldingen voor vrijwilligers redelijk gelijk en zag de Vrijwilligerscentrale een nieuwe groep, jongere vrijwilligers, opstaan. Wij zijn trots op onze vrijwilligers en daarom zetten wij de Hilversumse vrijwilligers graag in het zonnetje. En mocht toch gaan regenen, dan komt dit bedankje goed van pas. 

 

Vrijwilligerswerk laat je groeien 

Vrijwilligerswerk laat je groeien, hoe? Door jouw eigen talenten in te zetten, iets goed te kunnen doen, doen wat je leuk vindt, iets betekenen, kom je tot bloei. Ofwel het laat je groeien als mens.  

 

Presentje ontvangen? 

Alle Hilversumse vrijwilligers worden bedankt voor hun onmisbare en vrijwillige inzet in Hilversum.  

Daarom kun je je vanaf nu een tulpparaplu afhalen als waardering jouw inzet.


Vul je gegevens in en kom in aanmerking voor een presentje. Na aanmelding kun je de paraplu ophalen op de spreekuren van de Vrijwilligerscentrale Hilversum (Eemnesserweg 109, maandag: 10-13uur, woensdag en donderdag: 13 – 16 uur). Let op! Op=op! 

 

Vrijwilligerscentrale Hilversum 

Eemnesserweg 109, 1223 GD Hílversum 

[email protected] 

06 – 26769096 


 

Gemeente Hilversum bedankt vrijwiligers