Hilversum Bedankt!

De gemeente Hilversum bedankt jou voor jouw vrijwillige inzet het afgelopen jaar

Wij zijn trots op iedereen die zich als coronahelper, vrijwilliger en/of goede buur inzet voor een ander én voor de stad. Juist in deze tijd zijn vrijwilligers onmisbaar. Vrijwilligers maken onze stad nog een stukje mooier.


Wát een inzet hebben wij de afgelopen maanden gezien! Wat een mooie verbindingen zijn er gemaakt tussen mensen.,


Gemeente Hilversum spreekt hierbij haar waardering uit voor jouw inzet. Met ‘Hilversum Bedankt!’ zetten we de Hilversumse helpers even in het zonnetje, dat hebben jullie dubbel en dwars verdiend!Ontvang een cadeautje!

Ben je actief als vrijwilliger in Hilversum? Bij de bibliotheek, het theater of het museum? Op de school of sportclub van je kinderen? Doe je af en toe een boodschapje voor de buurman of help je met het onderhouden van de tuin van de buurvrouw? Of zet je je op een andere manier in als vrijwilliger in Hilversum?


Dan bieden we je, zolang de voorraad strekt, een lokaal cadeautje naar keuze aan. Zijn de cadeautjes op? Check dan de week erna nog eens. Regelmatig verschijnen er (t/m 23 december) nieuwe cadeautjes van lokale organisaties en ondernemers.


Let op: je ontvangt een bevestigingsmail met een couponcode. Ontvang je deze niet dan betekent dit dat het betreffende cadeau op is.

Cadeautjes

Kaars van de wereld winkel

Deze kaars is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Tony reep

Gratis film kaartje

Gratis fles rode of witte wijn van de wereld winkel