Hilversum Bedankt!

De gemeente Hilversum bedankt jou voor jouw vrijwillige inzet het afgelopen jaar

Wegens de lock-down kunnen wij helaas geen cadeautjes uitdelen vanuit onze locatie op de Eemnesserweg. We vragen je daarom om een cadeautje reserveren door een mail te sturen naar [email protected] Zet in de mail naar welk cadeautje jouw voorkeur uitgaat, een fles rode wijn, een Tony's Chocolonely chocolade reep of een swazi kaars van de Wereld Winkel, vermeld erbij bij welke organisatie je als vrijwilliger werkzaam bent en wat je 2e of 3e cadeautjes voorkeur is.


Je ontvangt een bericht of we een cadeautje voor je hebben gereserveerd en laten je weten wanneer je het cadeautje kunt ophalen hopelijk na 19 januari. De actie loopt ook door in januari zolang de voorraad strekt. Op deze pagina houden we bij hoeveel cadeautjes er nog beschikbaar zijn.


Wij zijn trots op iedereen die zich als coronahelper, vrijwilliger en/of goede buur inzet voor een ander én voor de stad. Juist in deze tijd zijn vrijwilligers onmisbaar. Vrijwilligers maken onze stad nog een stukje mooier.


Wát een inzet hebben wij de afgelopen maanden gezien! Wat een mooie verbindingen zijn er gemaakt tussen mensen, ondanks de beperkingen die Covid-19 ons oplegde.


Gemeente Hilversum spreekt hierbij haar waardering uit voor jouw inzet. Met ‘Hilversum Bedankt!’ zetten we de Hilversumse helpers even in het zonnetje, dat hebben jullie dubbel en dwars verdiend!


Bedankt voor je bereidheid

om om te kijken naar je buurtgenoten,

bedankt voor je steun in deze bijzondere tijd.

Samen maken we de buurt, samen maken we de stad.

Teller start: 200 cadeautjes

Ben je actief als vrijwilliger in Hilversum? Bij de bibliotheek, het theater of het museum? Op de school of sportclub van je kinderen? Ben je in coronatijd boodschappen gaan doen voor iemand in de kwetsbare doelgroep, of help je met het onderhouden van de tuin van de buurvrouw? Of zet je je op een andere manier in als vrijwilliger in Hilversum?

 

Dan ligt er voor jou, zolang de voorraad strekt, een cadeautje klaar bij Versa Vrijwilligerscentrale Hilversum.


Je kunt kiezen uit een fles rode wijn, een chocoladereep van Tony's Chocolonely of een Swazi kaars van de Wereld Winkels.Vrijwilligerscentrale Hilversum

Eemnesserweg 109

1223 GD Hilversum

035-7504149