Mensen maken Nederland

Mensen maken Het Gooi socialer!

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


Versa Vrijwilligerscentrale doet ook mee met Mensen maken Nederland en wil graag samen met haar vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilligere Inzet 2021 meevieren. Met onze duizendste vrijwilliger hebben we mooie stappen gezet. Zet jij de volgende stappen met ons mee?


Bekijk voor meer informatie de site van Mensen maken Nederland via onderstaande button.

Bekijk de leukste vacatures

Nieuw
Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 1 jul
Eemnes
Vrijwilliger Taalcafé Eemnes
Een vrijwilliger in het Taalcafé gaat in gesprek met een taalvrager, iemand die Nederlands wil leren/oefenen. lGeplaatst door Goede Buren Eemnes
Project (Tijdelijk) · 10–20 uur/week · Start vanaf 14 jul
Bussum
VRIJWILLIGERSVACATURE KERNPLOEGLID KLEUTERS
Kom ons helpen bij het Kinderfestival tussen 15 en 29 juli 2022?
Voor deze vacature is het gewenst dat je deze 2 weken aanwezig kunt zijn.
Geplaatst door Kinderfestival Bussum
Nieuw
Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 15 jul
Weesp
Ondersteun jij de zorg voor bewoners met dementie tijdens de zomervakantie?
Verpleeghuis de Hogewey is op zoek naar mensen die de zorg voor bewoners met dementie willen ondersteunen tijdens de zomervakantieperiode. Geplaatst door Vivium zorggroep, Hogewey
Aug25
Event · 25 aug 08:00 – 27 aug 00:00
Weesp
Sluis- en Bruggenfeest 2022
We zijn op zoek naar mensen die ons een uurtje (of meer) zouden willen helpen bij op- en afbouw, keerbemanning, kinderspeelstraat etc. Geplaatst door Stichting Volksfeesten Weesp
Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 28 aug
Naarden
Wie wil koken met kinderen op donderdagmiddag in de mooie keuken van de Plataan?
Vind jij het leuk om kinderen koken te leren? Dan ben jij de aangewezen persoon. Je gaat de kinderen in 10 lessen begeleiden bij het koken in de Plataan, Geplaatst door Versa Welzijn, Kinderwerk locatie Naarden (de Plataan)
Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 30 aug
Weesp
Jeugdleider
Tussen 18.45 en 19.45 uur worden kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar individueel begeleid met hun schaaktraining. Geplaatst door Weesper Schaakclub

Kalender

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?

Vacatures

Juist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Versa te bieden heeft voor jou!

Leren en Inspireren

Het is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.