Hilversum Bedankt stempagina!

Bekendmaking winnaars…

 

Stemronde 1; het aanmelden van de genomineerden kan tot en met zondag 7 november. Daarna zal en vakjury uit elke categorie 3 genomineerden kiezen.

Stemronde 2; stemmen op één van de drie genomineerden uit beide categorieën tussen 18 en 21 november.

 

Naast het in het zonnetje zetten van de vrijwilliger/vrijwilligersorganisatie van het jaar willen wij natuurlijk alle Hilversumse vrijwilligers bedanken, dit doen wij met een uitnodiging voor een avondje uit op 7 december bij Filmtheater Hilversum of de keuze uit een leuk presentje, op=op! U kunt uw keuze aan ons doorgeven via dit formulier.

 

 

*De genomineerde vrijwilliger dient vrijwilligerswerk te doen in Hilversum en de vrijwilligersorganisatie dient in Hilversum gevestigd te zijn. 


Meld hier jouw vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021 aan.

Aanmelden kan tot en met 3 november 2021.

Nomineer een vrijwilliger of organisatie

voor 'Vrijwilliger van het jaar 2021'

Vrijwilliger van het jaar

Wie verdient het om extra in het zonnetje gezet te worden vanwege vrijwillige inzet?! Iemand die echt het verschil maakt, het lichtpuntje van de dag is, zich vol enthousiasme inzet? Het maakt niet uit of iemand net gestart is met vrijwilligerswerk of zich al jaren inzet. Wij horen graag wie jij nomineert voor vrijwilliger van het jaar!

Vrijwilligersorganisatie van het jaar

Werk jij bij een leuke vrijwilligersorganisatie of ken je een organisatie die jij graag nomineert als vrijwilligersorganisatie van het jaar? Een organisatie die bijdraagt aan de maatschappij, zorgt voor het verschil en zorgt voor haar vrijwilligers? Laat het ons weten en nomineer jouw organisatie.