Skip Sidebar

Over ons

Voor een avond genieten van klassieke muziek op hoog niveau kunt u, maar hoeft u niet per sé naar De Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Elk seizoen komen zeer getalenteerde, enthousiaste ...

Deel
De Kleine Zaal om de hoek (Foto: 'Animato Kwartet', 9/12/2022 in de Spieghelkerk)

Over De Kleine Zaal om de hoek (Foto: 'Animato Kwartet', 9/12/2022 in de Spieghelkerk)

Voor een avond genieten van klassieke muziek op hoog niveau kunt u, maar hoeft u niet per sé naar De Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Elk seizoen komen zeer getalenteerde, enthousiaste musici namelijk naar de Spieghelkerk in Bussum voor 6 prachtige en diverse kamermuziekconcerten. Van barok tot hedendaags, al 61 jaar geprogrammeerd en georganiseerd door De Kleine Zaal om de hoek. Kleine en grotere ensembles, bekende en minder bekende muziek, gevestigde musici en aanstormend talent. Ontmoeten staat hierbij centraal, tussen musici en publiek, in kleinschalige setting. Een unieke concertserie die met ziel en zaligheid wordt geproduceerd en waarvan al decennia lang volop wordt genoten door een breed en trouw publiek.
Welkom bij De Kleine Zaal om de hoek!

Onlangs toegevoegde vacatures

Vrijwilliger PR bij de Kleine Zaal, klassieke muziek op hoog niveau
Structureel werk · Flexibele uren
Bussum
Vrijwilliger PR bij de Kleine Zaal, klassieke muziek op hoog niveau
Je helpt mee om de Kleine Zaal bekendheid te geven, je bewaakt de website en plaats PR-berichten op social media, onderhoudt de contacten met pers en sponsoren.Geplaatst door De Kleine Zaal om de hoek (Foto: 'Animato Kwartet', 9/12/2022 in de Spieghelkerk)

Foto's

Cover Photos

Cover Photos

De Kleine Zaal om de hoek (Foto: 'Animato Kwartet', 9/12/2022 in de Spieghelkerk)