Skip Sidebar

Over ons

Inovum is een zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum waar eigen regie centraal staat. We organiseren onze zorg om de behoefte van de bewoner/cliënt heen, samen met de omgeving. Samen zorgen we ...

WelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Inovum (locatie Beukenhof, Veenstaete en Gooiers Erf)

Over Inovum (locatie Beukenhof, Veenstaete en Gooiers Erf)

Inovum is een zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum waar eigen regie centraal staat. We organiseren onze zorg om de behoefte van de bewoner/cliënt heen, samen met de omgeving. Samen zorgen we voor een fijne dag.
De bewoners of cliënt staat er niet alleen voor. Ook nu niet. Om hen heen staat een liefdevol netwerk. Familie & naasten, onze zorgprofessionals én vrijwilligers. We werken samen. Met u. We bundelen onze krachten voor het welbevinden en bieden de zorg en ondersteuning die de bewoner/cliënt nodig heeft.
Inovum biedt wonen, zorg en behandeling, welzijn en voorzieningen in de regio Wijdemeren en Hilversum. Dat doen wij in verpleegafdeling Veenstaete ( Kortenhoef ), verpleeghuis Gooiers Erf ( Hilversum-Zuid ) en verpleeghuis de Beukenhof
( Loosdrecht).

Activiteiten
Zorg binnen de instellingen, maar ook er buiten: thuiszorg, vpt, wmo, fysiotherapie, ergotherapie, welzijnsactiviteiten.

Foto's

Cover Photos

Cover Photos

Inovum (locatie Beukenhof, Veenstaete en Gooiers Erf)