Skip Sidebar

Over ons

Stichting Repair Café Bussum wil repareren op een moderne manier terugbrengen in de lokale samenleving. Zij stelt zich ten doel om reparatiekennis te behouden en te verspreiden, en de sociale cohesie ...

Natuur & MilieuOnderwijs
Verantwoorde consumptie en productieKlimaatactieEerlijk werk en economische groei
Deel
Repair Café Bussum

Over Repair Café Bussum

Stichting Repair Café Bussum wil repareren op een moderne manier terugbrengen in de lokale samenleving. Zij stelt zich ten doel om reparatiekennis te behouden en te verspreiden, en de sociale cohesie te bevorderen door buurtgenoten met heel verschillende achtergronden en drijfveren met elkaar in contact te brengen in het kader van inspirerende en laagdrempelige bijeenkomsten.

Activiteiten
Het houden van gratis toegankelijke Repair Cafés die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren: kleding, meubels, elektrische en elektronische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen (allen vrijwilliger) zijn aanwezig, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers.

Foto's