Skip Sidebar

Over ons

Bij Puur Smaeck bieden wij al 14 jaar dagbesteding aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking in de leeftijd van 15 tot ong 55 jaar. De dagbestedingsmedewerkers hebben uiteenlopende ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Dagbesteding/ Restaurant Puur Smaeck

Over Dagbesteding/ Restaurant Puur Smaeck

Bij Puur Smaeck bieden wij al 14 jaar dagbesteding aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking in de leeftijd van 15 tot ong 55 jaar. De dagbestedingsmedewerkers hebben uiteenlopende toekomstperspectieven. De medewerkers zijn onvoldoende in staat om op eigen initiatief hun weg te vinden / zelfstandig te functioneren. Het volgen van dagbesteding brengt activiteit, plezier en positieve ervaringen en dus een nuttige en actieve invulling van de dag. Tevens stimuleert de aanwezigheid van gespecialiseerde begeleiding hen juist om bepaalde vaardigheden verder te ontwikkelen en positieve ervaringen op diverse levensgebieden op te doen. De medewerkers verrichten alle taken / werkzaamheden die de horeca met zich meebrengt. Zij krijgen zorg op maat en werken, samen met de begeleiding, aan persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Omdat niet alle medewerkers verkeersveilig zijn, hebben wij enkele jaren geleden een eigen taxibus aangeschaft. Deze wordt gereden door vrijwillige chauffeurs. En wie weet ben jij hier ook zeer geschikt voor.

Lijkt het jou gezellig om deze fantastische mensen op weg te helpen naar hun werkdag?

Foto's