Skip Sidebar
Rosa Spier Huis

Rosa Spier Huis

Non-profit

Over ons

Het Rosa Spier Huis wil oudere kunstenaars en wetenschappers, bij voorkeur met een sterke verankering in de wereld van kunst en cultuur een zodanige woon- en werkomgeving bieden dat zij tot op hoge ...

WelzijnKunst & cultuurOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Over Rosa Spier Huis

Het Rosa Spier Huis wil oudere kunstenaars en wetenschappers, bij voorkeur met een sterke verankering in de wereld van kunst en cultuur een zodanige woon- en werkomgeving bieden dat zij tot op hoge leeftijd hun artistieke en wetenschappelijke werkzaamheden kunnen voortzetten en een bijdrage kunnen blijven leveren aan het culturele leven, ook al hebben zij verzorging of verpleging nodig. Het Rosa Spier Huis vindt dat het kunnen blijven beoefenen van het eigen vak een noodzakelijke voorwaarde is om op gelukkige en evenwichtige wijze oud te worden.

Het Rosa Spier Huis is een woon- en werkhuis met een scala aan extra faciliteiten en ruimten in de vorm van ateliers, muziekstudio's, ontmoetingsruimten, een bibliotheek, een concert- en theaterzaal, een galerie, en een galeriecafé die tezamen de culturele sfeer en het inspirerende leefmilieu creëren. In deze omgeving kunnen oudere kunstenaars en wetenschappers hun werk ondanks de hoge leeftijd en daarmee samenhangende lichamelijke beperkingen blijven voortzetten. Het Rosa Spier Huis heeft een landelijke functie.


Activiteiten
Een vrijwilliger zal ingezet worden voor taken waar haar/zijn voorkeur naar uitgaat en waar zij/hij kennis over heeft.

Vrijwilligers worden ingezet voor diverse taken die niet vallen onder de betaalde werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan ondersteuning bieden bij onze theatervoorstellingen, wandelen met bewoners, voorlezen, vergezellen van bewoners bij dokters- of ziekenhuisbezoek, of gewoon een bezoek bij een bewoner voor de gezelligheid. Zo zijn er nog veel meer werkzaamheden te noemen.

Onlangs toegevoegde vacatures

Vrijwilligers licht-/audiotechniek
Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 1 feb 2022
Laren
Vrijwilligers licht-/audiotechniek
Je begeleidt de techniek bij voorstellingen/concerten op gebied van licht en geluid. Kennis van digitale licht- en audiotechniek is een pré.Geplaatst door Rosa Spier Huis
Klusjeman/- vrouw
Structureel werk · Flexibele uren
Laren
Klusjeman/- vrouw
Ben jij een handige klusser? Dan komen we graag met je in contact.
Wij kunnen een handige duizendpoot gebruiken.
Geplaatst door Rosa Spier Huis
Gastvrouw/heer gezocht!
Structureel werk · 1–2 uur/week
Laren
Gastvrouw/heer gezocht!
Gastvrouw / Gastheer voor de ochtend, middag of avond.Geplaatst door Rosa Spier Huis
Vrijwilliger duofiets
Taak · 0–2 uur
Laren
Vrijwilliger duofiets
“Als ik eenmaal met mijn fietsbel bel……” Met de fiets op pad gaan, dat is toch fijn. Geplaatst door Rosa Spier Huis

Foto's