Skip Sidebar

Over ons

SeniorWeb Laren-Blaricum heeft ten doel het, uit sociaal maatschappelijke overweging, bevorderen van de participatie van ouderen (vijftig jaar en ouder) op het gebied van informatietechnologie ...

OuderenOnderwijs
Deel

Over SeniorWeb Laren-Blaricum

SeniorWeb Laren-Blaricum heeft ten doel het, uit sociaal maatschappelijke overweging, bevorderen van de participatie van ouderen (vijftig jaar en ouder) op het gebied van informatietechnologie. Dit houdt in het bevorderen van deelnemen aan de informatiemaatschappij en alles wat daarmee verband houdt en daarvoor nuttig kan zijn.
SeniorWeb Laren-Blaricum is aangesloten bij de landelijke vereniging SeniorWeb.

Activiteiten ( zie ook www.seniorweblarennh.nl)
Reeds meer dan 22 jaar geven wij in Laren computerlessen aan senioren (50+). Ons lesprogramma wordt voortdurend aangepast aan de ontwikkelingen op de markt voor PCs, Smartphones en tablets voor consumenten. Op het ogenblik bestaat ons cursusaanbod uit PC-, Smartphone en Tabletcursussen (iPhone, iPad en Android). Wij geven cursussen voor beginners en gevorderden.
Tot de PC cursussen worden maximaal 10 cursisten toegelaten. Bij de Smartphone- en Tabletcursussen maximaal 8. Er zijn altijd twee docenten aanwezig.
Alle lessen worden in een rustig tempo gegeven.
Onze cursuslocatie is met ingang van 1 september 2020: De Blaercom, Schoolstraat 3, 1261 EV Blaricum.
Voor Windows PC cursussen beschikken wij over eigen Laptops met Windows 10. Voor Smartphone, Tablet en Apple cursussen nemen cursisten hun eigen systeem mee.

Onlangs toegevoegde vacatures

SeniorWeb Laren-Blaricum zoekt docent/vrijwilliger computeren!
Structureel werk · 2–4 uur/week
Blaricum
SeniorWeb Laren-Blaricum zoekt docent/vrijwilliger computeren!
Maak senioren (50+) vertrouwd met de digitale middelen van vandaag als docent/vrijwilliger bij SeniorWeb Laren-Blaricum!Geplaatst door SeniorWeb Laren-Blaricum

Foto's