Skip Sidebar

Stichting Kunst in Laren

Club, vereniging of andere

Over ons

Een tiental Larense kunstenaars heeft in 2012 de stichting Kunst in Laren opgericht. Ruim 10 jaar later bestaat de stichting uit een groot aantal kunstenaars met heel verschillende disciplines (o.a ...

Deel

Over Stichting Kunst in Laren

Een tiental Larense kunstenaars heeft in 2012 de stichting Kunst in Laren opgericht. Ruim 10 jaar later bestaat de stichting uit een groot aantal kunstenaars met heel verschillende disciplines (o.a. beeldhouwen, schilderen, fotografie, glaskunst, schrijven, illustreren). Eén van de dingen die de stichting organiseert zijn exposities in Laren en daarbuiten. Een 'grensoverschrijdende' stichting dus dóór en vóór kunstenaars uit Laren!
Laren, dat al meer dan een eeuw bekend staat als kunstenaarsdorp, heeft nog steeds kunst hoog in het vaandel staan. De schilders van de Larense School gingen ons voor. Zij inspireren nog steeds door hun beroemde werken en door hun levensverhalen.

Ook de stichting Kunst in Laren wil -in alle bescheidenheid- een bijdrage leveren aan het in stand houden van Laren als kunstdorp en met nieuwe initiatieven iedereen die iets met kunst te maken heeft verbinden.
Wil jij ook bij deze stichting horen en meewerken aan een kunstzinnige toekomst?

Onlangs toegevoegde vacatures

Structureel werk · Flexibele uren
Laren
Secretaris gezocht
Ben jij goed georganiseerd, praktisch, en denk je graag mee over hoe Laren als kunstdorp op de kaart te zetten?Geplaatst door Stichting Kunst in Laren

Begin door het zoeken van vacatures bij jou in de buurt

Zoek vacatures

Foto's