Skip Sidebar
Theaterfestival Vuurol

Theaterfestival Vuurol

Club, vereniging of andere

Over ons

Vuurol is een theaterfestival voor een breed publiek dat jaarlijks plaatsvindt in de Lage Vuursche. Elk jaar is er een ander thema met een link naar de natuur, want de prachtige bossen zijn de ...

Goede gezondheid en welzijn
Deel
Theaterfestival Vuurol

Over Theaterfestival Vuurol

Vuurol is een theaterfestival voor een breed publiek dat jaarlijks plaatsvindt in de Lage Vuursche. Elk jaar is er een ander thema met een link naar de natuur, want de prachtige bossen zijn de speelvloer en het decor voor de theatervoorstellingen en LandArt bij Vuurol. Het thema inspireert de makers en zorgt voor samenhang voor het publiek.
Help je mee Theaterfestival Vuurol mogelijk te maken?
Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor ons! Voor, tijdens en na het festival ondersteunen zij de organisatie op uiteenlopende vlakken. Dit kan een grote, maar ook een kleine klus zijn, kort of langer durend. Van het opbouwen van tenten tot helpen in de keuken en van het schilderen van decor tot het bezetten van de kassa en verzorgen van publieksbegeleiding. Omdat vrijwilligers zoveel werk voor ons verzetten, proberen we ook goed voor iedereen te zorgen met lekker eten, eventueel een campingplek en natuurlijk een kijkje in de theaterkeuken tijdens de try-out!
Lijkt het je leuk om deel uit te maken van onze gezellige team? Er is altijd wel wat leuks te doen, zelfs al staat er hierboven niet direct iets bij wat je aanspreekt. Dus…wat houd je tegen?! We kijken er naar uit om je te leren kennen.

Foto's