Versa Welzijn Vrijwillige Thuishulp ~ Praktische klussen

Over Versa Welzijn Vrijwillige Thuishulp ~ Praktische klussen

Vanuit Versa Welzijn - Vrijwillige Thuis Hulp - praktische klussen koppelen wij vrijwilligers aan mensen die incidenteel thuis hulp nodig hebben. Deze hulp is bedoeld voor mensen die de taak zelf niet (meer) kunnen doen en te weinig budget hebben om hulp in te kopen. Ook hebben ze geen familie of kennissen in de buurt die hen kunnen helpen.

Hoe werkt het?
U meldt zich en en geeft aan wat u zou willen betekenen (bijv. of u alleen in uw eigen woonplaats wilt werken of ook in plaatsen daarbuiten, welke werkzaamheden u wilt doen en hoe vaak u beschikbaar wilt zijn.

Zodra wij een aanvraag binnenkrijgen die past bij wat u heeft aangegeven te willen doen, nemen wij contact met u op. Als u die aanvraag wilt oplossen krijgt u de contactgegevens van de personen die hulp nodig hebben en maakt u zelf samen met hen een afspraak. Daarna laat u even weten aan ons of het is gelukt of dat we iemand anders moeten vragen om de vraag op de lossen.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? We horen heel graag van u!
035 625 00 00 (ma t/m vr 10-13 u)
[email protected]

Onlangs toegevoegde vacatures

Tuinman / Tuinvrouw gezocht (aan huis in Blaricum, Eemnes of Laren)
Taak · 0–2 uur
Flexibele locatie
Tuinman / Tuinvrouw gezocht (aan huis in Blaricum, Eemnes of Laren)
Wij zoeken mensen met groene vingers die graag voor anderen klaarstaan. Ons vrijwilligersteam voor de tuinklusjes in de buurt heeft te veel werk. Helpt u mee?Geplaatst door Versa Welzijn Vrijwillige Thuishulp ~ Praktische klussen

Foto's

Cover Photos

Cover Photos

Versa Welzijn Vrijwillige Thuishulp ~ Praktische klussen