Versa-Welzijn Huisbezoek 80+ Hilversum

Over Versa-Welzijn Huisbezoek 80+ Hilversum

Als u ouder wordt komt u voor nieuwe uitdagingen te staan, bijvoorbeeld op het gebied van wonen, gezondheid en vrije tijd. Op welke manier kunt u het prettigs langer zelfstandig thuis blijven wonen en zelfredzaam zijn? Er zijn verschillende mogelijkheden die ondersteuning kunnen bieden in het dagelijks leven, zoals hulp bij huishoudelijke klussen, personenalarmering en verzorging of verpleging door de thuiszorg. Ook zijn er allerlei vrijetijdsactiviteiten die gezelligheid, uitdaging en vermaak kunnen bieden.

Vrijwilligers van Versa Welzijn informeren bewoners over voorzieningen die het mogelijk maken zo lang en prettig mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Zij wijzen de weg, signaleren, adviseren en zijn behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen voor eventuele problemen.

Activiteiten
Eenmalig informatief en adviserend huisbezoek. Als vrijwilliger bepaalt u in overleg met de oudere(n) de bezoektijden. Vrijwilligers worden voorafgaand aan de bezoeken getraind en gecoacht door de coördinator van Versa Welzijn

Foto's