Skip Sidebar
Viore

Viore

Non-profit

Over ons

Viore is een centrum waar mensen met kanker, hun naasten en hun nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen. Verhalen en ervaringen kunnen delen en verwerken. Ontspannende en creatieve ...

Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Viore

Over Viore

Viore is een centrum waar mensen met kanker, hun naasten en hun nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen. Verhalen en ervaringen kunnen delen en verwerken. Ontspannende en creatieve activiteiten kunnen ontplooien.
Waar bezoekers en vrijwilligers samen aandacht geven aan ieders persoonlijke situatie. Viore helpt op deskundige wijze bij het vinden van je eigen weg in het omgaan met kanker en de gevolgen ervan. We bieden een warme plek waar je je thuis kunt voelen. Waar je ondersteuning en ruimte krijgt om je zelfvertrouwen weer op te bouwen, nieuwe perspectieven te ontdekken en daarmee de kwaliteit van je leven te verhogen.

Bezoekers zijn iedere werkdag zonder afspraak of verwijzing van harte welkom bij ons. Gewoon voor een kop koffie, een kennismakingsgesprek of voor informatie en deelname aan onze uiteenlopende activiteiten.
Voor meer informatie zie www.viore.org

Onlangs toegevoegde vacatures

Programmabegeleider kinderen & jongeren (vrijwilligersfunctie)
Taak · 2–4 uur
Hilversum
Programmabegeleider kinderen & jongeren (vrijwilligersfunctie)
De programmabegeleider begeleidt de groep/activiteit specifiek voor de doelgroep kinderen (basisschoolleeftijd) en jongeren (middelbare school leeftijd).Geplaatst door Viore