Skip Sidebar

VraagApp

Sociale Onderneming

Over ons

Veel mensen vinden de samenleving ingewikkeld. Ze hebben vaak een beperkt netwerk waar ze terecht kunnen. Alledaagse vragen kunnen zo leiden tot stress, vermijding van situaties en uiteindelijk grote ...

OuderenMensen met een beperkingWelzijn
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenOngelijkheid verminderen
Deel

Over VraagApp

Veel mensen vinden de samenleving ingewikkeld. Ze hebben vaak een beperkt netwerk waar ze terecht kunnen. Alledaagse vragen kunnen zo leiden tot stress, vermijding van situaties en uiteindelijk grote (financiële) problemen. Veel van deze mensen hebben een smartphone.

Veel vrijwilligers willen iets goed doen voor anderen, maar willen geen traditionele vormen van vrijwilligerswerk doen waarbij ze zich voor langere tijd committeren en op vaste tijden beschikbaar moeten zijn. Ze zijn op zoek naar flexibel vrijwilligerswerk.

Oplossing
Voor al deze mensen is VraagApp. Met de app hebben kwetsbare burgers snel antwoord van vrijwilligers op hun alledaagse vragen. Een vraag kan gesteld worden via tekst of spraak. De vraag komt binnen bij vijf vrijwilligers tegelijk. De eerste vrijwilliger die kennis, tijd en zin heeft, accepteert de vraag en komt in een chatcontact met de vragensteller.

Wij zoeken vrijwilligers die d.m.v. VraagApp alledaagse vragen willen beantwoorden van kwetsbare burgers.

Onlangs toegevoegde vacatures

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
Word de vraagbaak van de toekomst: vrijwilliger bij onze vraagapp!
Wil jij graag anderen helpen en heb je een paar uurtjes per week vrij? Dan hebben wij de perfecte vrijwilligerspositie voor jou!Geplaatst door VraagApp

Foto's