Post | november 2022 | Organisatie in beeld | 1 min lezen

De Vrijwilligerscentrale presenteert: Happy Home Eemnes

Bewoners van Happy Home Eemnes

Ertoe doen als maatje, doet wat met je!


Happy Home staat als een huis, de 16 bewoners wonen al bijna 8 jaar met veel plezier op deze fijne plek in Eemnes. Vanaf het begin was er de grote wens voor het opbouwen van een sociaal netwerk, iedereen moet zich prettig en op zijn gemak voelen in de buurt. Het is dan ook fantastisch om te zien dat die wens is uitgekomen. De jongeren komen nu zoveel bekenden in de buurt tegen als ze naar buitengaan.


Sinds een aantal jaar doet Happy Home ook fanatiek mee met de buurt barbecue en burendag. Wat zijn dat gezellige en waardevolle middagen. Een spelletje doen, lekker eten en gezellig babbelen daar zijn de jongeren van Happy Home zeker voor te porren. En als er iets leuks te doen is, delen ze graag in de feestvreugde. Zo hebben de bewoners Zorgcomplex Amaris, wat naast Happy Home zit, ook betrokken bij de buurt barbecue. Dit jaar hebben een aantal buurtbewoners met elkaar een mooie slinger gemaakt voor de bewoners van Amaris. Deze slinger zijn ze gaan brengen samen met wat lekkers voor bij de koffie. Met veel dank aan De Plus voor het sponsoren van al het lekkers en de HEMA voor de knutselspullen. Samen maken we het verschil, ook in Eemnes.


Vrijwilligers

Bij Happy Home zijn een aantal vrijwilligers betrokken die allemaal op hun eigen manier een bijdrage leveren aan de levens van de jongeren. Zij zijn een belangrijk onderdeel van Happy Home.

Wil jij weten op welke manier jij een steentje bij kunt dragen als vrijwilliger? Ben je benieuwd of het bij je past? Of welke vormen van vrijwilligerswerk er zijn?

Kijk dan op: www.vcbel.nl of neem contact op met Juliette Coördinator Vrijwilligerscentrale: [email protected] of +31 6 82 31 10 97.

Deel blogpost