Vrijwilligerswerk voor jou

Vind leuke activiteiten in de buurt!

Helpen in de moestuin van het verpleeghuis of als overblijfmoeder, bestuurslid zijn bij de turnvereniging of achter de kassa staan van de museumwinkel. Vrijwilligers zijn overal.


Wij zorgen dat jij vrijwilligerswerk vindt dat bij jou past. Klik hieronder en ga direct op zoek naar leuke activiteiten bij jou in de buurt!

Contact met een adviseurJe bent ook welkom om persoonlijk met ons in gesprek te gaan. Dan kunnen we samen kijken welk vrijwilligerswerk het beste bij jou past! Je kunt even te bellen als je nog vragen hebt. Op de contactpagina vind je alle contact gegevens van de verschillende locaties van de vrijwilligerscentrale.
Spreek organisatiesMet meer dan 400 aangesloten vrijwilligers-organisaties biedt onze vrijwilligerscentrale meer dan genoeg keuze. Ga op zoek naar een organisatie die je interessant lijkt en kijk wat je voor ze kan betekenen!
Vrijwilligerswerk op maatTerwijl jij vrijwilligerswerk in de dierentuin geweldig vindt, wil je vriend misschien liever ouderen helpen. In onze vrijwilligers vacaturebank kun je filteren en de perfecte vrijwilligersactiviteit voor jou vinden!

Ontdek jouw unieke kwaliteiten

Doe de test om uit te vinden wat voor vrijwilliger jij bent

Vrijwilligersorganisaties

Vind meer dan 400 organisaties in het Gooi

In het Gooi zijn meer dan 400 organisaties actief die met vrijwilligers werken. De vrijwilligerscentrale ondersteunt hen bij het vinden en binden van vrijwilligers. Er is altijd een organisatie die bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld lid worden van een organisatie om regelmatige updates te ontvangen!

Of kom je even bij ons langs?

Verhalen van vrijwilligers

Karin doet vrijwilligerswerk in Gooizicht: ‘Het maakt je vrolijk’“Zonder vrijwilligers kunnen we geen gezellige dingen voor de bewoners organiseren.” Dinie van der Veen, activiteitenbegeleider...Lees meer
Vrijwilligerscentrale: vrijwilligerswerk is leuk, uitdagend en flexibelVrijwilligerswerk heeft z’n imago niet mee. Dat komt door de veronderstelling dat het altijd langdurig is en alleen maar in de...Lees meer