Vrijwilligerswerk? Echt iets voor jou!

Wil jij graag iets zinvols doen voor een ander, jezelf verder ontwikkelen, je sociale netwerk uitbreiden of heb je een andere motivatie? Dan is vrijwilligerswerk echt iets voor jou!


Op onze website vind je actuele vacatures van meer dan 400 organisaties in het Gooi.


Daarnaast organiseren we workshops en bijeenkomsten om de kennis van vrijwilligers te vergroten. Dit doen we bijvoorbeeld ook via e-learning.

Contact met een adviseurWil je samen kijken welk vrijwilligerswerk het beste bij jou past? Kom dan langs op het inloopspreekuur of neem contact met ons op!
VacaturebankIn onze vacaturebank vind je een divers aanbod van actuele vrijwilligersvacatures. Je kunt selecteren op jouw eigen voorkeuren. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje!

Vrijwilligersorganisaties

Welke organisaties zoeken vrijwilligers?

In het Gooi zijn meer dan 400 organisaties actief die met vrijwilligers werken. Versa Vrijwilligerscentrale ondersteunt hen bij het vinden en binden van vrijwilligers. Er is altijd een organisatie die bij jou past.

Wat dacht je bijvoorbeeld van vrijwilligerswerk doen bij een museum zoals het Muiderslot, het Weegschaalmuseum, Singer Laren of Forteiland Pampus? Heb je meer affiniteit met de zorg dan zijn organisaties zoals Vivium Zorggroep, Philadelphia, Sherpa of Kwintes dolblij met jouw inzet. Maar er zijn nog veel meer organisaties op zoek naar jou!

Verhalen van vrijwilligers

Karin doet vrijwilligerswerk in Gooizicht: ‘Het maakt je vrolijk’“Zonder vrijwilligers kunnen we geen gezellige dingen voor de bewoners organiseren.” Dinie van der Veen, activiteitenbegeleider...Lees meer
Vrijwilligerscentrale: vrijwilligerswerk is leuk, uitdagend en flexibelVrijwilligerswerk heeft z’n imago niet mee. Dat komt door de veronderstelling dat het altijd langdurig is en alleen maar in de...Lees meer

Ontdek jouw unieke kwaliteiten

Doe de test om uit te vinden wat voor vrijwilliger jij bent