Post | december 2023 | Hilversumse vrijwilligers aan het woord | 1 min lezen

Geslaagd Sterrengala!

STERRENGALAđŸ€© | Donderdag 7 december in een bomvolle zaal werden ruim 400 aanwezige vrijwilligers in het zonnetje gezet en bedankt voor hun geweldige inzet. Uit maar liefst 411 nominaties werden 2 winnaars gekozen:

🏆AndrĂ© Vollebregt, al 32 jaar actief voor de Dierenambulance in Hilversum, is verkozen tot Hilversumse vrijwilliger van het jaar 2023.

🏆Speeltuinvereniging Het Erfgooierskwartier, gerund door zo'n 20 vrijwilligers, ontving de prijs voor vrijwilligersorganisatie van het jaar.

De prijzen werden uitgereikt door burgemeester Gerhard van den Top.

Wethouder Gerben van Voorden (Zorg en Samenleving): “Hoe mooi om een zaal vol vrijwilligers te mogen ontvangen als gemeente. Ik ben zo trots dat Hilversum zo’n rijke gemeenschap heeft aan mensen die zich met hart en ziel inzetten voor anderen. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de samenleving: een Erfgooiersspeeltuin zou niet open kunnen en de dierenambulance zou niet bestaan. Maar vrijwilligerswerk is ook leuk, boeiend en mooi om te doen. Je krijgt er zoveel energie voor terug. Vrijwilligerswerk maakt gelukkig en vergroot je wereld. Dat bleek ook weer uit alle verhalen gisteravond.” Check ook hilversum.nl/nieuws.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Vriijwilligerswerk TTV HIlversum

Pieter Salentijn al jaren actief als vrijwilliger bij TTV Hilversum

| Hilversumse vrijwilligers aan het woord
‘Geweldig dat door jouw inzet meer mensen en kinderen kunnen sporten’

“Toen ik elf jaar was, verhuisden ...
Lees meer

Annemarie Nes informeert en adviseert tachtigplussers thuis als Vrijwilliger Preventief Huisbezoek

| Hilversumse vrijwilligers aan het woord
‘Ik kan niet alles voor ze doen, maar ik kan ze wel de weg wijzen’
Speciaal getrainde vrijwilligers van ...
Lees meer