Post | maart 2020 | Nieuws | 1 min lezen

Raymond en Freerk delen graag hun kennis met je!

Een groot aanbod aan trainingen op het gebied van communicatie, vergaderen, persoonlijke effectiviteit en praktisch leidinggeven hebben ze in hun 'schatkist'. Op elkaar ingespeeld en elkaar aanvullend delen de gepensioneerde heren Raymond en Freerk graag hun jarenlange kennis en ervaring. Hun drijfveer? Het verder helpen van non-profitorganisaties die werken met vrijwilligers.


Op 17 november en 8 december zetten ze zich weer in om vrijwilligers(coördinatoren) uit ons netwerk te scholen. Eerder begeleidden ze de eerste twee bijeenkomsten over Praktisch leidinggeven. De afsluiting van die training werd door corona uitgesteld maar nu is het dan toch zover. En, naar aanleiding van onze vragenlijst over wat jullie wensen zijn op trainings- en workshopgebied, hebben we hen gevraagd - ook nog dit jaar - een workshop te verzorgen over interculturele communicatie.


Wie zijn zij?

Raymond Middelveld (rechts op de foto) heeft een achtergrond als HR-manager, trainer/coach en consultant op het gebied van strategie, HR-beleid en organisatieontwikkeling. Hij begeleidde veranderingstrajecten bij organisaties en is de man als het gaat om trainingen op het gebied van management en communicatie.

Freerk van Meulen was KNO-arts en ontwikkelde een competentiegericht trainingsprogramma voor artsen (iets meer zeggen over het effect daarvan). Hij heeft veel ervaring als communicatietrainer en coach en met het leiden van intervisiebijeenkomsten.

Behalve de genoemde mogelijkheden vanuit de Vrijwilligerscentrale bieden beide heren ook maatwerktrainingen aan. Gebaseerd op jouw coachingsvraag en waar je voor je organisatie hulp kunt gebruiken van ervaren coaches, ontwikkelen jullie samen een maatwerk incompanytraining of workshop.


Wil je met Raymond en Freerk in contact komen? Mail je verzoek dan aan [email protected]

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Vrijwilligerswerk? Echt iets voor jou! - Philadelphia

|
NieuwsDubbelinterview met Hans en Eric bij Philadelphia Open Atelier.Lees meer

Korte enquête coördinatoren zorgnetwerk

|
NieuwsNeem je als vrijwilligerscoördinator in de zorg al deel aan ons netwerk of wil je dat gaan doen?

In 2020 ...
Lees meer