Post | maart 2020 | Nieuws | 1 min lezen

Raymond deelt graag zijn kennis met je!

Een groot aanbod aan trainingen op het gebied van communicatie, vergaderen, persoonlijke effectiviteit en praktisch leidinggeven heeft Raymond in zijn 'schatkist'. Raymond deelt graag zijn jarenlange kennis en ervaring. Zijn drijfveer? Het verder helpen van non-profitorganisaties die werken met vrijwilligers.


Op 17 november en 8 december zetten ze zich weer in om vrijwilligers(coördinatoren) uit ons netwerk te scholen. Eerder begeleidden ze de eerste twee bijeenkomsten over Praktisch leidinggeven. De afsluiting van die training werd door corona uitgesteld maar nu is het dan toch zover. En, naar aanleiding van onze vragenlijst over wat jullie wensen zijn op trainings- en workshopgebied, hebben we hen gevraagd - ook nog dit jaar - een workshop te verzorgen over interculturele communicatie.


Raymond Middelveld heeft een achtergrond als HR-manager, trainer/coach en consultant op het gebied van strategie, HR-beleid en organisatieontwikkeling. Hij begeleidde veranderingstrajecten bij organisaties en is de man als het gaat om trainingen op het gebied van management en communicatie.


Behalve de genoemde mogelijkheden vanuit de Vrijwilligerscentrale bieden beide heren ook maatwerktrainingen aan. Gebaseerd op jouw coachingsvraag en waar je voor je organisatie hulp kunt gebruiken van ervaren coaches, ontwikkelen jullie samen een maatwerk incompanytraining of workshop.


Wil je met Raymond in contact komen? Mail je verzoek dan aan [email protected]

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!

| Nieuws
Deze week starten we met de campagne 'Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!' Aan lokale huis-aan-huis ...
Lees meer

Gooise Meren is mooi!

| Nieuws
Wat is een goede manier om inwoners zich (weer) verbonden te laten voelen met elkaar? Muziek!
Lees meer

Vrijwilligerswerk? Echt iets voor jou! - Philadelphia

| Nieuws
Dubbelinterview met Hans en Eric bij Philadelphia Open Atelier.
Lees meer