Post | maart 2020 | Nieuws | 1 min lezen

Raymond en Freerk delen graag hun kennis met je!

Een groot aanbod aan trainingen op het gebied van communicatie, vergaderen, persoonlijke effectiviteit en praktisch leidinggeven hebben ze in hun 'schatkist'. Op elkaar ingespeeld en elkaar aanvullend delen de gepensioneerde heren Raymond en Freerk graag hun jarenlange kennis en ervaring. Hun drijfveer? Het verder helpen van non-profitorganisaties die werken met vrijwilligers.


Op 17 november en 8 december zetten ze zich weer in om vrijwilligers(coördinatoren) uit ons netwerk te scholen. Eerder begeleidden ze de eerste twee bijeenkomsten over Praktisch leidinggeven. De afsluiting van die training werd door corona uitgesteld maar nu is het dan toch zover. En, naar aanleiding van onze vragenlijst over wat jullie wensen zijn op trainings- en workshopgebied, hebben we hen gevraagd - ook nog dit jaar - een workshop te verzorgen over interculturele communicatie.


Wie zijn zij?

Raymond Middelveld (rechts op de foto) heeft een achtergrond als HR-manager, trainer/coach en consultant op het gebied van strategie, HR-beleid en organisatieontwikkeling. Hij begeleidde veranderingstrajecten bij organisaties en is de man als het gaat om trainingen op het gebied van management en communicatie.

Freerk van Meulen was KNO-arts en ontwikkelde een competentiegericht trainingsprogramma voor artsen (iets meer zeggen over het effect daarvan). Hij heeft veel ervaring als communicatietrainer en coach en met het leiden van intervisiebijeenkomsten.

Behalve de genoemde mogelijkheden vanuit de Vrijwilligerscentrale bieden beide heren ook maatwerktrainingen aan. Gebaseerd op jouw coachingsvraag en waar je voor je organisatie hulp kunt gebruiken van ervaren coaches, ontwikkelen jullie samen een maatwerk incompanytraining of workshop.


Wil je met Raymond en Freerk in contact komen? Mail je verzoek dan aan [email protected]

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Vanwege harde-lockdown kunnen cadeautjes voor vrijwilligers in Hilversum niet worden opgehaald maar wel worden gereserveerd | NieuwsHilversum bedankt

Vanaf 15 december start de 'Hilversum Bedankt' actie. Met ‘Hilversum Bedankt!’ spreekt ...
Lees meer
Wethouder De Boer zet 1000ste vrijwilliger BEL-gemeenten in het zonnetje | NieuwsWethouder Wilma de Boer zet 1000ste BEL-vrijwilliger Ruud van 't Pad Bosch in het zonnetje

Op maandag 7 ...
Lees meer
Vrijwilligers, bedankt! Haal een gratis oliebol | NieuwsIn deze donkere tijd steken we alle vrijwilligers in het Gooi graag - en verdiend! - een hart onder de riem ...Lees meer