Post | november 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Raymond deelt graag zijn kennis met je!

Een groot aanbod aan trainingen op het gebied van communicatie, vergaderen, persoonlijke effectiviteit en praktisch leidinggeven heeft Raymond in zijn 'schatkist'. Raymond deelt graag zijn jarenlange kennis en ervaring. Zijn drijfveer? Het verder helpen van non-profitorganisaties die werken met vrijwilligers.


Al meerdere malen heeft hij zich ingezet om vrijwilligers(coördinatoren) uit ons netwerk te scholen middels de training praktisch leiding geven. In het voorjaar wordt deze training opnieuw aangeboden nu staat een ander thema centraal , namelijk conflicthantering Praktisch leidinggeven. Daarnaast biedt in het tweede kwartaal de workshop Persoonlijke Effectiviteit voor vrijwilligers.


Raymond Middelveld heeft een achtergrond als HR-manager, trainer/coach en consultant op het gebied van strategie, HR-beleid en organisatieontwikkeling. Hij begeleidde veranderingstrajecten bij organisaties en is de man als het gaat om trainingen op het gebied van management en communicatie.


Behalve de genoemde mogelijkheden vanuit de Vrijwilligerscentrale biedt Raymond ook maatwerktrainingen aan. Gebaseerd op jouw coachingsvraag en waar je voor je organisatie hulp kunt gebruiken van ervaren coach, ontwikkelen jullie samen een maatwerk incompanytraining of workshop. Raymond heeft bijvoorbeeld al meerdere trainingen "klantgericht werken' en 'interculturele communicatie' gegeven aan wijkcentra.


Wil je met Raymond in contact komen? Mail je verzoek dan aan [email protected]

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Nationale vrijwilligersdag Hilversum

Hilversum kiest vrijwilliger én vrijwilligersorganisatie van het jaar 2022

| Nieuws
De Vrijwilligerscentrale Hilversum heeft jouw nodig in de zoektocht naar de verborgen parels van 2021! Wie ...
Lees meer

Amsterdam heeft goud in handen met de Weesper vrijwilligers!

| Nieuws
Op 1 juni 2019 zijn de gemeenten Weesp en Amsterdam ambtelijk gefuseerd. En sinds vandaag, 24 maart 2022 is ...
Lees meer