Banner Mensen maken Nederland
Mensen maken 't Gooi socialer

Mensen maken Nederland

Mensen maken Het Gooi socialer!

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


Versa Vrijwilligerscentrale doet ook mee met Mensen maken Nederland en wil graag samen met haar vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilligere Inzet 2021 meevieren. Met onze duizendste vrijwilliger hebben we mooie stappen gezet. Zet jij de volgende stappen met ons mee?


Bekijk voor meer informatie de site van Mensen maken Nederland via onderstaande button.

Bekijk de leukste vacatures

Sep28
Nieuw
Week van de ontmoeting - lunch Eemnes
Bijeenkomst · 28 sep, 12:00 - 13:30
Eemnes
Week van de ontmoeting - lunch Eemnes
Op donderdag 28 september organiseert de Vrijwilligerscentrale in samenwerking met Stichting met je Hart een lunch.Geplaatst door Versa Vrijwilligerscentrale
Nieuw
Fietsdocenten
Project (Tijdelijk) · 3–4 uur/week · Start vanaf 29 sep Voor ongeveer 3 maanden
Hilversum
Fietsdocenten
Elke vrijdag krijgen vrouwen de kans om te leren fietsen. Naast praktijkervaring krijgen deze dames ook theorielessen. Vind je het leuk om hen te helpen?Geplaatst door Versa Welzijn Hilversum Oost/St. Joseph
Sep29
Nieuw
Vitaliteitsweek Laren
Bijeenkomst · 29 sep 12:00 – 5 okt 13:00
Laren
Vitaliteitsweek Laren
𝐕𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭𝐬𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐋𝐚𝐫𝐞𝐧
Van 23 t/m 30 september 2023 vindt de 9e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats!
Geplaatst door Versa Vrijwilligerscentrale
Sep30
Seniorenmarkt Bussum
Bijeenkomst · 30 sep, 10:00 - 12:30
Bussum
Seniorenmarkt Bussum
Op de informatiemarkt presenteren instellingen, organisaties en bedrijven diensten en producten die voor senioren en mantelzorgers van belang zijn.Geplaatst door Versa Vrijwilligerscentrale
Vriendschappelijk huisbezoek
Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 1 okt
Vriendschappelijk huisbezoek
coördinator: u begeleidt een groep vrijwilligers die wekelijks bezoeken brengen aan 'eenzame' mensen; intake met nieuwe vrijwilligers en deelnemersGeplaatst door Humanitas 't Gooi
Kinderwerk Hilversum Zuid zoekt vrijwilligers
Structureel werk · 2–4 uur/week · Start vanaf 2 okt
Hilversum
Kinderwerk Hilversum Zuid zoekt vrijwilligers
Vind je het leuk om met kinderen van 0-4 of van 4-12 te werken? Wij zijn 3 dagdelen open. Het is mogelijk om 1 dagdeel per 2 weken samen te werken.
Geplaatst door Versa Welzijn Kinderwerk Hilversum Zuid

Kalender

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?

Vacatures

Juist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Versa te bieden heeft voor jou!

Leren en Inspireren

Het is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.