Weesp Bedankt

Wij zijn trots op iedereen die zich als vrijwilliger inzet voor een ander én voor de stad. Juist nu in deze tijd zijn vrijwilligers onmisbaar. Met ‘Weesp Bedankt!’ spreken we onze waardering hiervoor uit in de vorm van een cadeautje naar keuze voor Weesper vrijwilligers.


Ben je actief als vrijwilliger in Weesp? Dan bieden we je, zolang de voorraad strekt, een lokaal cadeautje naar keuze aan. Wekelijks zijn er nieuwe cadeautjes.


Daarnaast verschijnen er de komende weken mooie verhalen van Weesper vrijwilligers in het Weesper Nieuws. Wie zijn deze vrijwilligers? Wat voor vrijwilligerswerk doen ze? En levert het hen ook iets op.


Tenslotte wordt op maandag 7 december de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Welke Weesper vrijwilliger mag er op deze dag extra in het zonnetje gezet worden?


Weesp Bedankt is een initiatief van Versa Vrijwilligerscentrale Weesp i.s.m. Enter Media, Weesp Marketing in opdracht van de Gemeente Weesp.

Vrijwilligers in beeld

Burgemeester

Wie is de vrijwilliger van het jaar?

tekstje over stemmen, prijs, burgemeester

Weesp bedankt haar vrijwilligers

Ben je actief als vrijwilliger in Weesp? Bij de bibliotheek, theater of het museum? Op de school of sportclub van je kinderen? Doe je af en toe een boodschapje voor de buurvrouw of help je met het onderhouden van de tuin van de buurman? Of doe je juist iets anders? Dan bieden we je, zolang de voorraad strekt, een lokaal cadeautje naar keuze aan. We zijn namelijk ontzettend blij met jouw inzet voor onze stad. En zeker nu in deze periode. Wekelijks verschijnen er nieuwe cadeautjes. Maak hieronder jouw keuze!

Kookboek 'Proef Weesp' | Enter Media

De rijke historie en betoverend mooie binnenstad maken Weesp tot een fijne stad om te wonen, te leven en om te eten. ‘Proef Weesp’ is een mix van Weesper talenten. Detaillisten en ‘echte’ Weespers geven het recept prijs van een gerecht dat ze elke keer met liefde bereiden. Het boek is een culinaire reis langs Hollandse gerechten en soms exotische recepten.


https://www.proefweesp.nl/

Familie Speurtocht | Fort Evenementen

Ga samen met je familie op ontdekkingstocht rondom Fort Uitermeer met deze leuke en uitdagende speurtocht! Hij leidt je langs de plofhuisjes, het fort, de oude sluis, de kanonremise en nog veel meer bijzondere plekjes op dit prachtige fort-terrein. Samen puzzelen, samen zoeken en samen tot een resultaat komen, hoe leuk! En gelijk coronaproof, want je bent alleen met je eigen familie én in de buitenlucht. En in elk jaargetijde te doen.


https://www.plofhuis.nl/activiteiten/familie-speurtocht/

Waardebon van € 10,- | ’t Hoekje Weesp, Koffiecorner & Broodjeszaak

Lunchen in het ’t Hoekje doe je met eenvoudige tot luxe broodjes, die rijkelijk worden belegd met steekproducten die vers van het mes komen. Daarbij geniet je van heerlijke Italiaanse biologische espresso koffie of een van de verse theeën. Natuurlijk kun je ook terecht voor een lekker huisgemaakte appeltaart of zoetwaren.


https://hoekjeweesp.nl/

2x toegangskaarten + catalogus | Museum Weesp

Gemeentemuseum Weesp bevindt zich in het monumentale stadhuis van Weesp. Het belicht de Weesper geschiedenis die samenhangt met porselein, cacao en fietsen. De huidige expositie toont het werk van een bijzondere kunstenaar uit Weesp; Jakop Slegt (1934-1990). Het geeft een eigen kijk op de wereld en op Weesp. Binnenkort is er een expositie over chocolademaker Van Houten.


https://www.museumweesp.nl/

Flessenset olijfolie en azijn | Hel’s Kitchen

Hel’s Kitchen is dé kook- en kadowinkel in de historische binnenstad van Weesp. Dus ben je gek op koken en zoek je kwaliteit voor in je keuken dan vind je in deze winkel alles wat je nodig hebt. Te beginnen met de flessenset olijfolie en azijn afkomstig van kleine boeren uit verschillende landen. Zonder toevoegingen en smaakstoffen en altijd van de laatste oogst!


https://helskitchen.nl/

Ook vrijwilliger worden?

VacaturebankVersa Vrijwilligerscentrale helpt vrijwilligers aan passend vrijwilligerswerk. Dit doen we o.a. met behulp van onze vacaturebank waar wekelijks nieuwe vacatures op staan.
Helpen tijdens de coronacrisisJuist nu in coronatijd kunnen vrijwilligers het verschil maken! Laat ons weten waar je mee zou kunnen helpen.

Partners