Post | december 2021 | Nieuws | 1 min lezen

En de winnaars zijn…

Nationale Vrijwilligerdag 2021 - Hilversum

Yes! De winnaars van de verkiezing voor vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021 zijn bekend. Maar allereerst mag duidelijk zijn dat elke vrijwilliger(sorganisatie) vandaag in het zonnetje staat vanwege Nationale Vrijwilligersdag. De Vrijwilligerscentrale Hilversum en Gemeente Hilversum waarderen de vrijwillige inzet enorm!

De vakjury heeft uiteindelijk gekozen voor Angelique Riemers als vrijwilliger van het jaar. Angelique doet al jaren vrijwilligerswerk bij o.a. Wijkcentrum de Koepel in Kerkelanden. De vakjury bewondert haar voor haar tomeloze en dat zij zo iets terug kan geven aan de maatschappij. Als vrijwilligersorganisatie van het jaar is gekozen voor De Luisterlijn Hilversum. Zeker gezien de huidige tijd waarin wij leven is eenzaamheid een groter probleem geworden. De Luisterlijn biedt dag en nacht een luisterend oor en kan ondanks alles altijd doorgaan. Jury heeft ook gekozen voor de Luisterlijn vanwege het inclusieve karakter van de dienst.


Alle genomineerden, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, het was leuk jullie te mogen verrassen en wellicht tot volgend jaar!


De vakjury werd vertegenwoordigd door Allard Bentvelsen; Hilversummers.nl, Arienne de Boer vanuit De Rotary Hilversum, Gerben van Voorden; raadslid gemeente Hilversum en beleidsmedewerker Sociaal Domein vanuit de gemeente Hilversum.


Allen gefeliciteerd en volgend jaar vieren wij graag weer de Nationale Vrijwilligersdag en zullen we zien wie zich dan vrijwilliger(sorganisatie) van het jaar 2022 mag noemen!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

NLdoet is uitgesteld tot 28 & 29 mei 2021

| Nieuws
Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; ...
Lees meer

Vanwege harde-lockdown kunnen cadeautjes voor vrijwilligers in Hilversum niet worden opgehaald maar wel worden gereserveerd

| Nieuws
Hilversum bedankt

Vanaf 15 december start de 'Hilversum Bedankt' actie. Met ‘Hilversum Bedankt!’ spreekt ...
Lees meer

Wethouder De Boer zet 1000ste vrijwilliger BEL-gemeenten in het zonnetje

| Nieuws
Wethouder Wilma de Boer zet 1000ste BEL-vrijwilliger Ruud van 't Pad Bosch in het zonnetje

Op maandag 7 ...
Lees meer