Post | december 2021 | Nieuws | 1 min lezen

En de winnaars zijn…

Nationale Vrijwilligerdag 2021 - Hilversum

Yes! De winnaars van de verkiezing voor vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021 zijn bekend. Maar allereerst mag duidelijk zijn dat elke vrijwilliger(sorganisatie) vandaag in het zonnetje staat vanwege Nationale Vrijwilligersdag. De Vrijwilligerscentrale Hilversum en Gemeente Hilversum waarderen de vrijwillige inzet enorm!

De vakjury heeft uiteindelijk gekozen voor Angelique Riemers als vrijwilliger van het jaar. Angelique doet al jaren vrijwilligerswerk bij o.a. Wijkcentrum de Koepel in Kerkelanden. De vakjury bewondert haar voor haar tomeloze en dat zij zo iets terug kan geven aan de maatschappij. Als vrijwilligersorganisatie van het jaar is gekozen voor De Luisterlijn Hilversum. Zeker gezien de huidige tijd waarin wij leven is eenzaamheid een groter probleem geworden. De Luisterlijn biedt dag en nacht een luisterend oor en kan ondanks alles altijd doorgaan. Jury heeft ook gekozen voor de Luisterlijn vanwege het inclusieve karakter van de dienst.


Alle genomineerden, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, het was leuk jullie te mogen verrassen en wellicht tot volgend jaar!


De vakjury werd vertegenwoordigd door Allard Bentvelsen; Hilversummers.nl, Arienne de Boer vanuit De Rotary Hilversum, Gerben van Voorden; raadslid gemeente Hilversum en beleidsmedewerker Sociaal Domein vanuit de gemeente Hilversum.


Allen gefeliciteerd en volgend jaar vieren wij graag weer de Nationale Vrijwilligersdag en zullen we zien wie zich dan vrijwilliger(sorganisatie) van het jaar 2022 mag noemen!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Vice Versa

| Nieuws
Versa Vrijwilligerscentrale lanceert Vice Versa !
Met Vice Versa kun je je als organisatie/bedrijf, ...
Lees meer

Meld vanaf 8 november je activiteit aan voor NLdoet 2022!

| Nieuws
Ook komend jaar organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland ...
Lees meer
Nationale vrijwilligersdag Hilversum

Hilversum kiest vrijwilliger én vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021

| Nieuws
De Vrijwilligerscentrale Hilversum heeft jouw nodig in de zoektocht naar de verborgen parels van 2021! Wie ...
Lees meer