Post | december 2020 | Nieuws | 2 min lezen

Vanwege harde-lockdown kunnen cadeautjes voor vrijwilligers in Hilversum niet worden opgehaald maar wel worden gereserveerd

Hilversum Bedankt!

Hilversum bedankt


Vanaf 15 december start de 'Hilversum Bedankt' actie. Met ‘Hilversum Bedankt!’ spreekt de gemeente Hilversum haar waardering uit voor iedereen die vrijwilligerswerk doet door hen te bedanken met een leuk lokaal cadeautje.

Je kunt kiezen uit een fles rode wijn, een chocoladereep van Tony's Chocolonely of een Swazi kaars van de Wereld Winkels.

Vanwege de lockdown kunnen we helaas geen cadeautjes uitdelen vanuit de locatie van de Versa Vrijwilligerscentrale op de Eemnesserweg. Je kunt wel een cadeautje reserveren. Lees hier verder hoe je dit kunt doen:


Je kunt een cadeautje reserveren door een mail te sturen naar [email protected], zet in de mail naar welke cadeautje jou voorkeur uitgaat, een fles rode wijn, een Tony's Chocolonely chocolade reep of een swazi kaars van de Wereld Winkel en vermeld erbij bij welke organisatie je als vrijwilliger werkzaam bent. Je ontvangt een bericht wanneer je het kunt ophalen na 19 januari. We hebben een beperkt aantal cadeautjes dus wees er snel bij. Geef ook wat een eventuele 2e of 3e voorkeur is.


Wij zijn trots op iedereen die zich als coronahelper of vrijwilliger inzet voor een ander én voor de stad. Juist in deze tijd zijn vrijwilligers onmisbaar. Vrijwilligers maken onze stad nog een stukje mooier. Wát een inzet hebben wij de afgelopen maanden gezien! Wat een mooie verbindingen zijn er gemaakt tussen mensen, ondanks de beperkingen die Covid-19 ons oplegde. Gemeente Hilversum spreekt haar waardering uit voor jouw inzet als vrijwilliger. 

 

Met ‘Hilversum Bedankt!’ zetten we de Hilversumse helpers even in het zonnetje: dat hebben jullie dubbel en dwars verdiend!


Kies jouw cadeautje

Ben je actief als vrijwilliger in Hilversum? Bij de bibliotheek, het theater of het museum? Op de school of sportclub van je kinderen? Ben je in de lockdown periode boodschappen

gaan doen voor een kwetsbare buurtgenoot, of belmaatje geworden van een eenzame oudere? Of zet je je op een andere manier in als vrijwilliger in Hilversum?

Dan ligt er voor jou, zolang de voorraad strekt, een cadeautje klaar bij Versa Vrijwilligerscentrale Hilversum.

 

Breng deze bon ingevuld mee naar de Eemnesserweg 109 in Hilversum en kies jouw cadeautje uit. (1 bon per vrijwilliger) Je kunt kiezen uit een vogeltaart voor in je tuin, gemaakt door cliënten van Sherpa, of een fles rode wijn, een chocoladereep van Tony's Chocolonely of een Swazi kaars van de Wereld Winkels. Kom snel langs want: op=op. Op www.vchilversum.nl/hilversumbedankt kun je zien hoeveel cadeaus nog beschikbaar zijn.

 

Vrijwilligerscentrale Hilversum

Eemnesserweg 109, tel. 035-7504149

 

Ophaal mogelijkheden:

Dinsdag 15 december van 9.00 - 17.00 uur

Woensdag 16 december van 11.00 - 17.00 uur

Donderdag 17 december van 13.00 - 19.00 uur

Woensdag 23 december van 13.00 - 17.30 uur

  

Namens gemeente Hilversum,

Bedankt voor je inzet!

Deel blogpost