Post | december 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Leden bestuurscommissie Stadsgebied Weesp aan de slag als vrijwilliger

Op uitnodiging van de Vrijwilligerscentrale Weesp hebben afgelopen week een aantal leden van de bestuurscommissie zich ingezet als vrijwilliger. Dit deden ze in het kader van Weesp Bedankt. De campagne waarmee stadsgebied Weesp al haar vrijwilligers bedankt en uitgebreid stil staat bij het mooie, inspirerende en belangrijke werk dat ze doen.

 

Jan van der Does reed mee op de Plusbus en was onder de indruk: “De vrijwilligers van de Plusbus organiseren enorm veel activiteiten en daar komt een hoop bij kijken. Meer dan dertig vrijwilligers organiseren drie activiteiten per week voor 80 tot 100 deelnemers per maand en alle activiteiten zitten vol!” Sjaak Oostenrijk ontdekte tijdens het meelopen met de Fixbrigade dat klussen aan huis ook een sociale aangelegenheid is en dat vrijwilligers onmisbaar zijn. Ook andere leden van de bestuurscommissie liepen mee met de vrijwilligers in ons stadsgebied. Mathijs Petri draaide mee bij handbalvereniging WeHave, Melati Paät zette zich in voor de City of Wesopa en Tineke Booij hielp in het clubhuis van FC Weesp. Katinka Hilders, voorzitter van de bestuurscommissie, schonk koffie in Buurtkamer De Kastanje: “Als je vrijwilligerswerk met je hart doet, en dat doen deze mensen, dan kun je het bijna geen werk noemen maar levenskunst. Mensen kennen elkaar bij naam en zien om naar elkaar, elk met zijn eigen talent.”


Suzanne Wierenga, Coördinator Vrijwilligerscentrale Weesp: “Ontzettend leuk dat leden van de bestuurscommissie hun betrokkenheid tonen door zelf ook aan de slag te gaan als vrijwilliger. Dit wordt enorm gewaardeerd door vrijwilligers”


Fotocredits: WeespFoto (Mathé Snoek)

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
#vrijwilligerswerk #versawelzijn #voorlezen

Vrijwilligerswerk? Echt iets voor jou! - Versa Welzijn Huiswerkbegeleiding

| Nieuws
VRIJWILLIGERS | Sophie helpt Zakiya met haar woordenschat door samen te lezen. Gezellig, leuk en nuttig! Wil ...
Lees meer
#vrijwilligerswerk #statushouder #weegschaalmuseum #Yasmin

Vrijwilligster Yasmin krijgt nieuwe fiets, lopen naar haar vrijwilligerswerk hoeft niet meer.

| Nieuws
NAARDEN - Een grote verrassing voor Yasmin Jelou uit Naarden. Zij kreeg vanmorgen bij het Weegschaalmuseum ...
Lees meer
#doenwaarjevanhoudt #vrijwilligerswerk #postkaart #ansichtkaart #versavrijwilligerscentrale #vrijwilligerscentrale

Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!

| Nieuws
Deze week starten we met de campagne 'Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!' Aan lokale huis-aan-huis ...
Lees meer