Post | januari 2023 | Nieuws | 2 min lezen

Vrijwilligersprijzen Gooise Meren!

Vrijwilligersprijzen Gooise Meren

Maandagavond 9 januari 2023 werden tijdens de nieuwjaarsreceptie de Vrijwilligersprijzen van Gooise Meren uitgereikt!


Per woonplaats wordt in de Gemeente Gooise Meren een prijs uitgereikt.


De Kleine Johannes (Bussum)

Jan Eijer heeft als vrijwillig coördinator van de PlusBus Bussum, Naarden, Muiderberg en Hilversumse Meent de vrijwilligersprijs van de kern Bussum gekregen. De PlusBus organiseert dagelijks uitjes voor mensen van 55 jaar en ouder. Ook vervoert de PlusBus ouderen naar een bestemming in de omgeving.

Jan is al meer dan 10 jaar verbonden aan de PlusBus als coördinator. Door zijn gedrevenheid en zijn organiserend vermogen maakt hij het – samen met inmiddels 30 vrijwilligers- de dagelijkse uitstapjes mogelijk. Dit wordt door de oudere inwoners van Gooise Meren zeer gewaardeerd!


Loes van Barneveld ontving het Naardens Compliment. Loes zet zich al vele jaren in voor stichting Kinderen in Nood. Deze vrijwilligersorganisatie draagt bij aan het primair ondersteunen van kans arme kinderen en gezinnen die in een noodsituatie verkeren, zodat zij een volgende stap in het leven kunne zetten. De focus ligt hierbij op Oost-Europa. Het afgelopen jaar zijn er heel veel hulptransporten richting Oekraïne gegaan.

Loes zorgt voor de planning, ontvangt groepen en regelt allerlei zaken die nodig zijn. Loes is zo betrokken bij de stichting dat ze zelf haast geen tijd heeft om op vakantie te gaan. Het is fantastisch dat zij altijd zo klaar staat voor anderen en dan ook volledig terecht dat zij deze keer zelf in het zonnetje gezet is!


Ada Gieling ontving de Ruimer Roemer voor haar werk de Zonnebloem, de Stadsraad Muiden en de Voedselbank. Daarnaast is ze ook gastvrouw van de buurtkamer Het Kwetternest in Muiden, en betrokken bij de koekgroep van Samen Doen.

Ada is vrijwilliger in hart en nieren en vindt al haar inzet om anderen te helpen meer dan vanzelfsprekend. Dat is het niet en daarom werd zij maandag 9 januari goed in het zonnetje gezet!


Sandra Deuling ontving eerder de Muiderbergse Echo.

De Muiderbergse Echo werd al eerder op - 5 januari- uitgereikt aan Sandra Deuling. Zij ontving deze prijs voor al haar werk in de dorpsraad, bij de Stichting Samen Doen en bij het Vrijwilligersconcert.


De Vrijwilligerscentrale feliciteert Jan, Loes, Ada en Sandra!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Nationale vrijwilligersdag Hilversum

Hilversum kiest vrijwilliger én vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021

| Nieuws
De Vrijwilligerscentrale Hilversum heeft jouw nodig in de zoektocht naar de verborgen parels van 2021! Wie ...
Lees meer
#SDG #sustainabledevelopmentgoals #duurzameontwikkelingsdoelen #goedegezondheidenwelzijn #vrijwilligerswerk #vrijwilligerscentrale #gooisebrink #hilversum

Vrijwilligerscentrale Hilversum in de Gooise Brink

| Nieuws
Zaterdag, 25 september, was het SGD dag. SDG-dag?! De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame ...
Lees meer
Corporate volunteering, medewerkersvrijwilligerswerk

Versa Vrijwilligerscentrale lanceert Vice Versa

| Nieuws
Vice Versa stelt medewerkers van bedrijven in de regio in de gelegenheid iets extra’s voor de maatschappij te ...
Lees meer