Skip Navigation

Handjehelpen

Non-profit

Over ons

Het bieden van praktische hulp aan kinderen en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of sociale beperking, chronische ziekte of psychische stoornis of gedrag dat om extra zorg en aandacht...

Kinderen & JeugdMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Over Handjehelpen

Het bieden van praktische hulp aan kinderen en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of sociale beperking, chronische ziekte of psychische stoornis of gedrag dat om extra zorg en aandacht vraagt én hun mantelzorgers.

Activiteiten
Wat we (gewoon) doen
Bij Handje helpen zijn vrijwilligers goud waard. Zij helpen kinderen en volwassenen met een beperking bij hen thuis. Met een paar uurtjes hulp maak je al een wereld van verschil!
Al 40 jaar zorgt Handjehelpen voor een passende koppeling tussen de hulpvrager en een vrijwilliger. De hulp wordt één op één gegeven. Ons streven is om mensen voor een langere periode aan elkaar te koppelen. We houden rekening met jouw wensen en mogelijkheden en gaan voor een optimale match.
Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod.

Vrijwilligster Janny (51): 'Leer jij Mike fietsen?' Die oproep zag ik op de vacaturebank. De vraag kwam van jonge ouders, die beiden een visuele beperking hebben. Zij konden daardoor hun zoon niet wegwijs maken in het verkeer. Nu, na rondjes meehollen in het park, fietst hij alleen naar school. Mooier vrijwilligerswerk is er niet!

Handjehelpen werkt in de provincie Utrecht en het Noord- Hollandse Weesp