Skip Sidebar

Over ons

Wil jij ervaring op doen, een bijdrage leveren aan de maatschappij en wil je iets geweldig (groots) organiseren? Heb jij affiniteit met het werken met kinderen (al dan niet met een beperking), ...

Kunst & cultuurKinderen & JongerenBuurt & omgeving
Deel
Stichting Sinterklaas Intocht in Amsterdam (SSIA)

Over Stichting Sinterklaas Intocht in Amsterdam (SSIA)

Wil jij ervaring op doen, een bijdrage leveren aan de maatschappij en wil je iets geweldig (groots) organiseren? Heb jij affiniteit met het werken met kinderen (al dan niet met een beperking), leidinggeven op evenementenlocaties, helpen bij vergunningsaanvragen, (sponsor)contacten onderhouden of iets anders dat evenement gerelateerd is? Jaarlijks organiseert de Stichting Sinterklaas Intocht in Amsterdam (SSIA) de intocht van Sinterklaas. Met gemiddeld 250.000 tot 300.000 bezoekers per jaar is de intocht een van de grootste dag-evenementen van Amsterdam en nationaal de grootste. Het organiseren hiervan kunnen we niet zonder vrijwilligers. Na de intocht vinden nog tal van maatschappelijke activiteiten plaats, zoals bezoeken aan kinderziekenhuizen, achterstandswijken, verzorgingshuizen en bijvoorbeeld vluchtelingenopvangcentra om mensen die het minder makkelijk hebben een hart onder de riem te steken en een onvergetelijke dag te bezorgen. Wil jij meedoen met de organisatie van dit fantastische evenement en activiteiten? Geef je nu op door een mail te sturen naar [email protected].

Onlangs toegevoegde vacatures

Sinterklaas zoekt event managers!
Structureel werk · Flexibele uren
Amsterdam
Sinterklaas zoekt event managers!
Sinterklaas zoekt betrokken event-managers! Help je hem ook mee?Geplaatst door Stichting Sinterklaas Intocht in Amsterdam (SSIA)

Foto's

Cover Photos

Cover Photos

Stichting Sinterklaas Intocht in Amsterdam (SSIA)