Post | juni 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!

Deze week starten we met de campagne 'Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!' Aan lokale huis-aan-huis kranten is een leuke zwart wit postkaart toegevoegd met de vraag ‘Hou van je koken, autorijden, dieren of sporten?’


NH Nieuws besteedde vanochtend direct al aandacht aan deze nieuwe campagne van de Versa Vrijwilligerscentrale 'Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!'. Pietje Vlot, coördinator Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren, werd geïnterviewd. Het interview is hier terug te luisteren vanaf minuut 11.:50.


Doel van de campagne is om inwoners warm te laten lopen voor vrijwilligerswerk, met als belangrijkste boodschap ‘Doen waar je van houdt!’. Want als je doet, waar je van houdt, beleef je hier het meeste plezier aan. En dat kan ook heel goed als vrijwilliger!


We gaan in op talenten of passies van inwoners. Hou je van koken? Zet je dan in als kookvrijwilliger in een wijkcentrum of hospice. Dol op dieren? De vogelopvang is hard op zoek naar vrijwilligers en de Dierenambulance zoekt chauffeurs. Rijd je graag auto? Ziekenhuis Ter Gooi is op zoek naar vrijwillige chauffeurs en dat geldt ook voor Automaatje Gooise Meren.


Kortom, heb je wat tijd over en zet je graag je talent of passie in? Kijk dan hier voor alle vrijwilligers vacatures in de regio! Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Wil jij ook hulp bieden aan Oekraïne?

| Nieuws
We krijgen veel vragen van mensen die iets willen doen voor de inwoners van Oekraïne die op de vlucht zijn ...
Lees meer

Wethouders Weesp brengen vrijwilligers een taart als bedankje

| Nieuws
Woensdag 9 februari bracht wethouder Hilders een bezoek aan de Kookgroep in Weesp. Wethouder Ogier bezocht op ...
Lees meer