Post | juni 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!

#doenwaarjevanhoudt #vrijwilligerswerk #postkaart #ansichtkaart #versavrijwilligerscentrale #vrijwilligerscentrale

Deze week starten we met de campagne 'Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!' Aan lokale huis-aan-huis kranten is een leuke zwart wit postkaart toegevoegd met de vraag ‘Hou van je koken, autorijden, dieren of sporten?’


NH Nieuws besteedde vanochtend direct al aandacht aan deze nieuwe campagne van de Versa Vrijwilligerscentrale 'Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!'. Pietje Vlot, coördinator Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren, werd geïnterviewd. Het interview is hier terug te luisteren vanaf minuut 11.:50.


Doel van de campagne is om inwoners warm te laten lopen voor vrijwilligerswerk, met als belangrijkste boodschap ‘Doen waar je van houdt!’. Want als je doet, waar je van houdt, beleef je hier het meeste plezier aan. En dat kan ook heel goed als vrijwilliger!


We gaan in op talenten of passies van inwoners. Hou je van koken? Zet je dan in als kookvrijwilliger in een wijkcentrum of hospice. Dol op dieren? De vogelopvang is hard op zoek naar vrijwilligers en de Dierenambulance zoekt chauffeurs. Rijd je graag auto? Ziekenhuis Ter Gooi is op zoek naar vrijwillige chauffeurs en dat geldt ook voor Automaatje Gooise Meren.


Kortom, heb je wat tijd over en zet je graag je talent of passie in? Kijk dan hier voor alle vrijwilligers vacatures in de regio! Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Vrijwilligersvergoeding Vrijwilligerscentrale 2023

Vrijwilligersvergoeding 2023 gewijzigd

| Nieuws
Vrijwilligersvergoeding Vrijwilligerswerk Versa Gooi
Lees meer
Vrijwilligersprijzen Gooise Meren

Vrijwilligersprijzen Gooise Meren!

| Nieuws
Vrijwilligersprijzen vrijwilligerswerk Gooise Meren Samen doen PlusBus Voedselbank
Lees meer

Leden bestuurscommissie Stadsgebied Weesp aan de slag als vrijwilliger

| Nieuws
Op uitnodiging van de Vrijwilligerscentrale Weesp hebben afgelopen week een aantal leden van de ...
Lees meer