Post | juni 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!

#doenwaarjevanhoudt #vrijwilligerswerk #postkaart #ansichtkaart #versavrijwilligerscentrale #vrijwilligerscentrale

Deze week starten we met de campagne 'Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!' Aan lokale huis-aan-huis kranten is een leuke zwart wit postkaart toegevoegd met de vraag ‘Hou van je koken, autorijden, dieren of sporten?’


NH Nieuws besteedde vanochtend direct al aandacht aan deze nieuwe campagne van de Versa Vrijwilligerscentrale 'Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger!'. Pietje Vlot, coördinator Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren, werd geïnterviewd. Het interview is hier terug te luisteren vanaf minuut 11.:50.


Doel van de campagne is om inwoners warm te laten lopen voor vrijwilligerswerk, met als belangrijkste boodschap ‘Doen waar je van houdt!’. Want als je doet, waar je van houdt, beleef je hier het meeste plezier aan. En dat kan ook heel goed als vrijwilliger!


We gaan in op talenten of passies van inwoners. Hou je van koken? Zet je dan in als kookvrijwilliger in een wijkcentrum of hospice. Dol op dieren? De vogelopvang is hard op zoek naar vrijwilligers en de Dierenambulance zoekt chauffeurs. Rijd je graag auto? Ziekenhuis Ter Gooi is op zoek naar vrijwillige chauffeurs en dat geldt ook voor Automaatje Gooise Meren.


Kortom, heb je wat tijd over en zet je graag je talent of passie in? Kijk dan hier voor alle vrijwilligers vacatures in de regio! Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Stagiair(e) Communicatie gezocht!

| Nieuws
Studeer jij communicatie en ben je op zoek naar een leuke stageplek waar je de kneepjes van het vak kunt leren ...
Lees meer

Vrijwilligerswerk? Echt iets voor jou! - Versa Welzijn Huiswerkbegeleiding

| Nieuws
VRIJWILLIGERS | Sophie helpt Zakiya met haar woordenschat door samen te lezen. Gezellig, leuk en nuttig! Wil ...
Lees meer

Vrijwilligster Yasmin krijgt nieuwe fiets, lopen naar haar vrijwilligerswerk hoeft niet meer.

| Nieuws
NAARDEN - Een grote verrassing voor Yasmin Jelou uit Naarden. Zij kreeg vanmorgen bij het Weegschaalmuseum ...
Lees meer