Post | juli 2021 | Nieuws | 2 min lezen

Stagiair(e) Communicatie gezocht!

#stage #communicatie #communicatiestage #vrijwilligerscentrale

Studeer jij communicatie en ben je op zoek naar een leuke stageplek waar je de kneepjes van het vak kunt leren en écht het verschil kunt maken? Lees dan snel verder!


Versa Vrijwilligerscentrale is de Vrijwilligerscentrale voor Gooise Meren, Hilversum, Weesp, Blaricum, Eemnes en Laren. We werken met een team van 6 coördinatoren.

Via onze website vinden vrijwilligers en maatschappelijke organisaties elkaar. We hebben ruim 700 organisaties in het Gooi in ons bestand staan. Van ziekenhuis tot dierenambulance of asiel. Van musea tot zorginstelling. De meeste vrijwilligers vinden een leuke vrijwilligers job via onze website. Maar daarnaast maken we ook gebruik van onze social media kanalen, persberichten, folders en flyers.

Help jij ons mee om te zorgen dat de vrijwilligers en organisaties elkaar vinden?


Wat ga je doen?

Je schrijft en redigeert content voor onze website. Zo kun je bijv. een vrijwilliger of organisatie interviewen of controleer je of de geplaatste vrijwilligersvacatures compleet en foutloos geschreven zijn. Eventueel zoek je er ook nog bijpassend beeldmateriaal bij als de organisatie dit niet heeft aangeleverd.


Je schrijft persberichten. Op wekelijkse basis worden onze persberichten en vacaturecolumns geplaats. Zorg jij er met jouw schrijfskills voor dat er nog meer op de openstaande vrijwilligers vacatures wordt gereageerd?


Je maakt posts en advertenties voor social media. De meeste social media kanalen kennen voor jou geen geheimen. Wij maken vooral gebruik van Facebook en Linkedin. Hiervoor zal je ook leuke content gaan maken. Maar ben jij een expert op het gebied van andere social media kanalen zoals Instagram en TikTok en denk je dat deze bijdragen aan het werven en behouden van een andere doelgroep aan vrijwilligers? Dan staan wij open voor jouw adviezen!


Wij vinden het belangrijk dat je ook contact hebt met vrijwilligers en organisaties. Dus draai je ook mee tijdens het inloopspreekuur of ga je mee naar een organisatie die op zoek is naar vrijwilligers. Wie weet kun je een workshop of training mee helpen organiseren of sta je samen met ons op een informatiemarkt?


Wij staan open voor stage opdrachten. In overleg kijken we naar een passende opdracht waar jij iets van leert én wij iets aan hebben!


Praktische informatie:

  • Jouw stage start in september 2021
  • We bieden een stageplek van 3 á 4 dagen per week
  • We bieden een stagevergoeding van 170,- netto per maand indien je 32 uur per week werkt
  • Je werkt op verschillende locaties zoals Weesp, Blaricum of Eemnes.
  • Een dag per week thuiswerken is ook mogelijk.


Meer informatie? Neem contact op met Suzanne Wierenga, [email protected] of 06 - 82 60 59 87 www.versavrijwilligerscentrale.nl

Deel blogpost